A kdo říká že Daedrická je hezčí ? Jinak já úplně zbožňuju vzhled Dragonplate helmy... Správná Dovahkiinská. Když si představíte Iron helmet (já jí s oblibou říkám Dovahkiin helmet, kvůli Teailerům ) a pak Dragonplate helmet (Super Dovahkiinská helmet ) tak si uvědomíte jak jste pokročili (jak já s oblibou říkám, že už nejste to štěně z Arény )
Pro lidi z první strany : Kovařina šla dýkama vyskillovat jen na starších verzích...ve verzi 1.5 již to odebrali a můžete to vyskillit jen tak, že budete dělat novější věci ... Což je dobrý...
K tématu : Daedrická je pěkná..jen helma se mi nelíbí...
Dračí je taky pěkná..sedí mi k warovi Dovahkiinovi mnohem víc než zbroj co vypadá jak z pekla....
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
ePSn napsal:
to by mě bejt tebou neštvalo,teď sem si za 15minut vytáhnul kovářství z 20ti na 90. stačí mít jen pár financí a pak cestovat mezi městama/vesnicema a kupovat proužky a ingoty a kutat dýky
|
Jenomže ty finance nemám na rozhazování za nějaké Leather Strips ... teda já mám, ale těm co nemají tak bych doporučil dělat questy pro Aelu z družníků, posílá vás zabíjet monstra, naexpíte a eště k tomu získáte kůži.
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Osobně mám nejradši prachobyčejnou ocelovou zbroj a to už jenom proto, že je to poslední zbroj, ve který by se šlo v reálu jakžtakž hejbat. U ostatních jsou už na první pohled vydět místa, kde prostě neohnete nohu, ruku, neotočíte hlavou, sami se probodnete nějakým ozdobným a neůčelným trnem a td.
Jo k těm trnům, dejte si něco takovýho na helmu, nebo brnění a ste na nejlepší cestě pod zem
To je další věc..Rohy na helmi jsou největší nesmysl všech dob...
Právě ten kdo měl rohy na helmě byl ten nejsnadnější cíl..Stačilo se mečem zaseknout do rohu a ten co měl helmu na hlavě byl v prdeli... Když udeřil silou tak mu mohl zlomit i vaz... Takže rohy jsou tak maximálně na ozdobu...Ale neměli by tam vůbec bejt..
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Aby bylo jasno .... Daedrická (legendarní) zbroj je asi o 30 bodu lepší než dračí (legendarní) zbroj , tomu kdo nosí lehkou dračí zbroj radim sehnat si Slaviči .. podle mě nejlepší lehka zbroj ve hře ... noo ale stejnak daedrická i dračí zbroj jsou bez enchantu na nic a ten kdo si nechce enchant skillovat , tak by měl plnit ukoly daedrickych princu.....čarolam dost dobrej štit ...
Yup..čarolam je krutej štít... A taky dost dobrej meč ze začátku je Dawnbreaker (Jitřní ostří)...
K tý lehký zbroji... Podle mě, pokud je někdo warec s lehkou zbrojí tak je lepší dračí než slavičí ...ale pro zloděje zas slavičí...
Slavičí je fajn. Když máte slavičí zbroj, ebonitovej luk a po boku Shadowmerea tak jste nekrutěji vypadajcí zloděj-assassin všech dob a to ani nemluvím o enchantech na ni
Je to i v překladu holka..Stínomila ... V Oblu byla holka..Lucien je její majitel , takže to ví nejlíp A Astrid je přece zrádkyně..tý nemůžeš věřit ani slovo
oblivion je dávno pred skyrimom takže je možné že tam je to dievča a v skyrime chlapec. a prekladaly to ako tien
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Chell napsal:
oblivion je dávno pred skyrimom takže je možné že tam je to dievča a v skyrime chlapec. a prekladaly to ako tien
To asi těžko. Shadowmere v Oblu a ve Skyrimu je ten samej kůň... Je buď upír nebo daedrickej... Ale 100% je to ten samej... Stínomile je teď něco přes 210 let... a je to pořád ten samej kůň jak byl v oblu.. A teď TEČKA !
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.