Je to pouze na tobě jakej si zvolíš postup ve hře takovej ho budeš mít. Jestli chceš prolítnou hlavní dějovou linii a pak dělat vedlejšáky nebo naopak. Já jsem například vždy dodělal hlavní dějovou linii a pak sem dělal vedlejší questy.
Po dlouhé době jsem zpět!
Taky jsem tento problém řešil a nevyřešil. Tak dlouho jsem se nemohl rozhodnout ze to dopadlo jak v oblivionu. Mám moře low lvl postav co si každá hraje jen za svůj cech a občas udělá vedlejšák. Být tebou rozhoupu se co nejdřív a udělám asi rovnou hlavní dějovou linii nebo se k ní už nedostaneš
Hlavní je lehoulinká...Doporučuju jet hlavní za Norda... to je nejlepší volba...Nebo ti připadá normální khajjit zloděj Dovahkiin ?
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Já hlavní questy udělala jen na jedné postavě... Nejdřív to bylo fajn, ale teď už nechci být Dovahkiin, otravují mě draci a to i po dokončení linie. Tak plním questy na střídačku a spíš než bych questila, chodím po mapě
Já osobně to bral tak, že než se ze mě může stát pořádný Dovakhiin, musím nabrat dost zkušeností a být ten správný borec. Tudíž nejdřív ze všeho jsem se dostal do čela všech možných guild, pomohl všem možným lidem a udělal si ve Skyrimu dobré jméno a na to jsem se stal skutečným hrdinou. Jen Občasnkou válku jsem nechal až po linii. Přišlo mi to takové zajímavější - kdo bude mít na své straně největšího hrdinu Skyrimu? To je prostě lepší Howgh!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.