Mopidu napsal:
Kolik je to v korunách? Ať vím kolik ti bude dlužit ten co se fakt vsadí
Jinak ve svém seznamu nesympatických jsem zapoměla jedno velké jméno
Mercer (super jméno, blbej chlap)
aaaaaah jak já ho nenávidím
Ale ležela jsi na zemi. Když někdo upadne protože ho něco strefí, tak neleží jak široký tak dlouhý, ale skrčí se a drží se za místo kam ho trefili. Takže to byla ledvina
Mopidu napsal:
Kolik je to v korunách? Ať vím kolik ti bude dlužit ten co se fakt vsadí
Jinak ve svém seznamu nesympatických jsem zapoměla jedno velké jméno
Mercer (super jméno, blbej chlap)
aaaaaah jak já ho nenávidím
Alex Mercer z Prototype
Cože? Tohle trochu nechápu... Jestli je to nějakej seriál tak ho neznám, jen se mi líbí jméno Mercer (zní to jak pro vrahouna, ale je to hustý jméno)
ale aj keď sa skrčíš ako cheš tak nemáš ľadvini na tej strane kam sa pozeráš a prečo by ta mercer bodal do ľadvín? do srdca je to istejšia smrť.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
jzs prečo tak zaryto trváš na tom že ta bodol do ledviny? a okrem toho aj som v predošlom príspevku mala viac argumetov vyvráť ten
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Jop, ten týpek je hustej, taky bych tohle chtěla umět s rukou
Ale v tý hře jsou zombové, asi bych u ní moc dlouho nevydržela
To je ještě k tomu co říkala Chell
Upravil/a Mopidu dne 09.06.2012 22:37
Moje nejsympatyčtější postava je Paathurnax,Maiq a Jarl Balgruf.
Nesnášim Thalmory, Cicera, Erikura, Čepele(od té doby co chtěli zabít paathurnaxe) jsem v Creation Kitu vzal Esbernovi a Delfíně nesmrtelnost a zabil sem je.
tak som aj zabudol napísať v príspevku, kde predstavujem svoje postavy, koľko mi je ešte sympatických a koľko nie. Spomenul som si v tom zhone iba na niektoré.
Čiže to zhrniem zas:
sympatické:
1. Delvin Mallory je nr. 1
2. Tolfdir
3. Brynjolf
4. ostatní: Ulfrik, Galmar, Mercer (aj keď je zradca a jednal so mnou ako s handrou, mal som ho rád), Belethor, kováčka v Bielom Priesmyku (neprídem jej na meno), J'Zargo, khajiitské karavány, neskôr aj Gulum Ei a všetci ľudia s hrozným prízvukom (trežrrrrs!)
neznášam: thalmorov, Cicera, Maven, Šedovlasého jarla Bieleho Priesmyku (neviem mu prísť na meno), strážcov, ktorí do mňa rypkajú (a pritom, keby po nich skočím, tak sa zas...ehm, zakadia až na chrbte), Ancana, celý Markarth, ... hm, nič viac mi zatiaľ nenapadá.
Pull up a seat...
Have a drink.
Upravil/a Adrian_S dne 07.09.2014 15:26
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.