Nevím jakej mělo smysl dělat další trailer když jsem se z toho dověděla stejnej prd jako z toho prvního
Akorát teď vím že Nordové vypadají jako trpaslíci, bude to hrát spoustu bárbínek kvůli vzhledu elfek.
S assassinama souhlasím, ti vypadají super (jak jinak... Sice jsem to už psala o dremorách ale miluju taky assassiny, dvemeří centuriony, khajiity, mamuty a Dark Brotherhood )
Mopidu napsal:
Nevím jakej mělo smysl dělat další trailer když jsem se z toho dověděla stejnej prd jako z toho prvního
Akorát teď vím že Nordové vypadají jako trpaslíci, bude to hrát spoustu bárbínek kvůli vzhledu elfek.
S assassinama souhlasím, ti vypadají super (jak jinak... Sice jsem to už psala o dremorách ale miluju taky assassiny, dvemeří centuriony, khajiity, mamuty a Dark Brotherhood )
Tak to si asi neviděla sochu toho co založil družiníky a sochu Talose. A mě tak trochu přijde že je to Talos
Upravil/a BigNord dne 06.06.2012 16:45
Já se vždy těšila na TES Elsweyer (viz můj koment o pár řádků výše)
Vždyť už by měli i příběh hotovej, to s tím měsícem. Sice by nemohli být další rasy ale to by se vyřešilo, např že nějaký jeho prapraprapředek byl khajiit. Navíc TESO (zní to jako TESCO ) určitě spoustu hráčů hrát nebude (stará dobrá pověst onlinovek)
Jinak si myslim že to bude ůplně něco jinýho než TES a naprosto to zkazí atmosféru ostatních TES her.
Upravil/a lucky999 dne 07.06.2012 17:12
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
aj mne sa najviac páčili assassinovia. aj ked to asi nebudem hrať nikdy som na rpg moc nebola skyrim je vzácna výnimka
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Elsweyer? Mě určitě... Assassinové? Taky... Zbytek hry? <-to neznamená že píšu z iPodu značky Apple (i když to taky) ale že to bude určitě kravina. Jedinej mulťák kterej si zaslouží být v prodeji bude GuildWars 2 protože na ty se těším úplně epicky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.