Ahoj . Ve Skyrimu je plno krásných míst, kam se podívat. Já mám třeba moc rád takové ty studánky, kam chodí pít jeleni a podobná místa.. Napište sem nějaká místa, která jsou podle Vás krásná a stojí za to, se tam zajít podívat. Můžete třeba vložit i obrázek
Když v mučírně mlátíš chlapa vzadu nalevo, řekne ti kde je poklad. Jinak nejlepší scéna z celýho Skyrimu je když Namir (tak se tuším jmenuje ten Dark Brotherhood Alik) vaří s Dark Brotherhood Initade. Pej Initade "Co tam ještě přidat?" a Namir "Ehmm... Trochu Ninrootu?" a já se musela smát
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
sovngard je úžasný hlavne keď tam ešte lieta Alduin ale okamih ktorý mi naozaj vyrazil dych bol keď sa mi uprostre boja s krvavím drakom všetko zrazu rozžiarilo takýmito farbami http://imageshack...dhera.jpg/SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mopidu napsal:
Mimochodem Vitek222 v tvém podpisu máš druhý slovo Jícen napsaný jako Jínec
já jsem to věděl!(jed už je to jedno)
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.