mne to pripada ze sa tam objavi novy dragonborn ale na strane temnoty ....alebo sa prebudi neaky stary dragonborn co skyrim nema rad ....alebo nas proste posadne neaka daedra ....tak to vidim stoho obrazku
teraz som cital na jednej stranke ..ze na 95 % tam budu kuše ...a nieco o navrat sneznych elfov a ich princa....ktory vydu s podzemia dwemerskych rozvalin ....kde sa uchylili ked ich nordi vyhnali....ci je na tom nieco pravdy nevem
Upravil/a clown333 dne 05.05.2012 12:06
Proč si všichni myslíte že hráč bude něčím posednutej? Třeba tam bude nějaká nová hratelná frakce! Nějací strážci úsvitu se žhnoucíma očima a novejma schopnostma/magií
A nebo za úsvitu přiletí ke skyrimu goauldi a pokusí se zabrat si celou planetu... (když teda chcete aby váš Dovakhiin běhal po skyrimu se žhnoucíma očima a dělal různé věci aniž by jste ho mohli ovládat)
Wabbajack him!
Už to vidím:
Thalmor: Připojte se k nám bratři! Společně dokážeme zakázat Talose a získat Skyrim!
Sněžný elf: (pustí tetivu)
Thalmor: (šíp v hlavě)
Sněžný elf: Tato země je naše!!
Upravil/a vtipoman dne 05.05.2012 21:55
hRDLA napsal:
Pěkné, jen by mě zajímalo, jak chtějí udělat z divokých falmerů udělat civilizované sněžné elfy...
No myslím, že někteří jen moc fantazírují. Pokud to dobře čtu, tak ty animace se týkají pouze samotného Prince, který sedí na trůně, něco říká a hraje si s ohněm. Takže to mohou být pořád ti staří dobří falmeři, které povede (nebo taky ne) jistý polozapomenutý strašidlák. Něco jako epizoda s Potemou u Samoty.
I když rasa původních sněžných elfů by se mi moc líbila...
hRDLA napsal:
Pěkné, jen by mě zajímalo, jak chtějí udělat z divokých falmerů udělat civilizované sněžné elfy...
No myslím, že někteří jen moc fantazírují. Pokud to dobře čtu, tak ty animace se týkají pouze samotného Prince, který sedí na trůně, něco říká a hraje si s ohněm. Takže to mohou být pořád ti staří dobří falmeři, které povede (nebo taky ne) jistý polozapomenutý strašidlák. Něco jako epizoda s Potemou u Samoty.
I když rasa původních sněžných elfů by se mi moc líbila...
Nebo tam taky může být jen jeho duch když údajně dávno zemřel, nebo se taky můžeme přesunout do minulosti. Těžko říct co nám bethesda přichystala. Ovšem s tou kuší už je to pravděpodobně jisté... teda pokud CrossBow není nějaká zkratka, nebo to je prostě něco jiného což je nepravděpodobné. Ovšem pokud je to kuše, zajímalo by mě jak bude vypadat deadrická.
Jinak tady je celý list z toho co přidal patch a mohlo by to souviset s DLC:
Snow Elf:
to budú zase tie kuše vyzerať... ja sa svojho luku nepustím, iba že mi ho vytrhnú s mojich mŕtvych rúk ... ale je mi jedno o čom to bude, hlavne že to rozšíri hru o nove možnosti, veci a ,,hračky"... bojovať budem s kýmkoľvek...
Tak jsem si početl legendu o tom Princi, a v ní se píše, že mu byl odepřen klasický pohřeb žehem, jenom ho zamotali do hadry a šoupli do jakési mohyly (za trest). Takže mu to zřejmě nedá spát a bude se domáhat svého flambovacího práva.
Mukuro Aiken napsal:
Tak jsem si početl legendu o tom Princi, a v ní se píše, že mu byl odepřen klasický pohřeb žehem, jenom ho zamotali do hadry a šoupli do jakési mohyly (za trest). Takže mu to zřejmě nedá spát a bude se domáhat svého flambovacího práva.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.