Ano, ano, oba dva máte či nemáte pravdu, to už je jedno, mezitím si beru kopec I s těmi bylinkami.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nehraju. Kdo to byl?! Kdo se mně, BW, snaží parodovat?! Stop right there criminal scum, you violated the law!
P.S.:
Kopec mi na útěchu předali vývojáři té hry
Upravil/a BadWolf dne 01.05.2012 22:55
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Než ho postavíš, já si ho koupím
Ale nevím k čemu mi bude, na kopec mám speciální program.
Dobrý den, jsem admin, tímto vám všem odjímám všechna práva na tento kopec. Na tomto x-krát zmiňovaném kopci vznikne muzeum za účelem vystavovaní obrazů které budou namalovány krví a taky sochy znetvořených těl tak bizardních až bude zrak přecházet, použity budou orgány, krev, kosti, šlachy,..... všech odpůrců mého nařízení! Kopec je můj, srdečně vás zvu na ničím nerušenou prohlídku :-)
ušla som (nepítaj sa ako) a využila som tvojich neznalostí slovenčiny aby som ti zobrala kopec
je môj
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.