Jo, to já taky .. když jsem měl na první postavě vysoké plížení, rád jsem se postavil za něčí židli v hospodě a podřízl ho .. to samé občas s obchodníky
Odměnařes 10 000
Nejcenější věc:šperk:silný náhrdelník vyvolávání-cena několik 1000
Ale jinak rád kradu strážníkům uniformy
Vyzabíjel jsem města(co řešit?)
Zločinecká minulost je docela nemalá
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
hRDLA napsal:
Já 20 000, když jsem zkoušel, kdo jde vše zabít v Bílém Průsmyku
Hele a nemohl jsi to dotahnout do konce? Pokud bys dal cely Whiterun, tak by myslim podle pravidla "Neni zivy svedek" mel crime stornovat ne? Respektive slo by to takhle? Me se parkrat povedl kill ve meste a kdyz jsem zabil nepozorovane svedky, tak OK. Ale nevim esli je tam casovej limit.
hRDLA napsal:
Já 20 000, když jsem zkoušel, kdo jde vše zabít v Bílém Průsmyku
Hele a nemohl jsi to dotahnout do konce? Pokud bys dal cely Whiterun, tak by myslim podle pravidla "Neni zivy svedek" mel crime stornovat ne? Respektive slo by to takhle? Me se parkrat povedl kill ve meste a kdyz jsem zabil nepozorovane svedky, tak OK. Ale nevim esli je tam casovej limit.
Ja občas něco ukradnu ale nezabijim, vyjimku tvori v Bilym prusmyku heimaisekr (nebo jak se jmenuje) toho jsem nemohl vystat tak jsem ho proste oddelal
Snad největší zločin bylo zabití císaře ale o tom se nikdo nedozvěděl.....
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Když jsem hrál za Temnýho elfa tak jsem byl hledaný v celím skyrimu odměna nějak 30 000 septimu, šli po mně lovci odměň jak vyšinutý a jediné útočiště bylo pro mně Svatyně temného bratrstva ale pak jsem ty save smazal to se pak nedalo hrát kdo by chtěl hrát za elfa který jen vyjde z krytu už na něj se strážníci sesypou .DD
Za čest a spravedlnost Skyrimu !!!
Budu bojovat za děti skyrimu vyženu ty hlupáky Bouřné Hávy a nebo ty mlíko cucáky Imperály kterým teče na bradu mlíko od Altmerskému spolku
[url="http://www.minecraftforum.net/topic/758720-100-cheat-pack-cheat-anything-you-like-to-discover-edges-of-minecraft/"]
Dragoborn napsal:
Když jsem hrál za Temnýho elfa tak jsem byl hledaný v celím skyrimu odměna nějak 30 000 septimu, šli po mně lovci odměň jak vyšinutý a jediné útočiště bylo pro mně Svatyně temného bratrstva ale pak jsem ty save smazal to se pak nedalo hrát kdo by chtěl hrát za elfa který jen vyjde z krytu už na něj se strážníci sesypou .DD
Moje zločinecká minulost ?
Jo, to známe
Nejvyšší odměna byla něco přes 50 000 (prostě mně naštvalo pár lidí...) za krádeže ovšem jen 1 000. A to kvůli tomu, že já se snažím být neviděn Proč se nechat chytit?
Nejcennější věc... Nevím, možná nějaké ty šperky.
Největší oběť byla asi počestnost mladé princezny, no. Ne dělám si srandu, největší oběť byl asi Císař. Důstojně až do konce. Schůzka císařů a jejich vrahů je jediná věc pevně daná - to se mi líbí, hustej chlap Ani nevím proč jsem ho zabil, když jsem zastánce Legie
A ve vězení jsem párkrát byl (spíše jen z principu) a pokaždé jsem zdrhl!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak kradez asi falmerovo oko a vrazda zabil sem cisare. A najvyss i odmena asi tech 40 000 a to sem se uz vyhybal mestum.
Upravil/a Skiller_sk dne 27.04.2012 10:57
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.