Z pomocí všech deader jsem postavil nový kopec(právoplatně je můj (kopec))
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
A co jako?
Upravil/a Vitek222 dne 26.04.2012 16:00
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mám pořád svůj neznámí kopec,takže co?
Upravil/a Vitek222 dne 26.04.2012 16:04
Zastavili mě kameny a ty jsi uhořel v ohnivé bouři(ty pravej,ne klon)a na té 'zemi rozplácnutých jsi viděl pouze postavu ve stejné zbroji(náhoda je blbec)
Slyšíte kroky... skoro neslyšitelné kroky. Vidíte černé boty a zbytek oblečení. Vidíte postavu... začínáte mít strach, kdo že je ten divný cizinec který nás převyšuje už jen svým pohledem?
Je to BW. A ten si teď bere kopec.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
kdysi v temných časech Koniaash vršil Kopce. Tři Kopce navršil vpravo, sedm Kopců vlevo a devět Kopců uprostřed. A všichni se o ty kopce hádali, až každý Kopec nakonec po dlouhých a krvavých věcích malicherných šarvátek na internetových forech získal svého majitele. Tak tito pyšní hlupáci seděli na svých Kopcích a Kopce pomalu otravovali jejich soudnost a vůli, tekže si nevšimli, že né oni jsou neomezenými vladci Kopců, ale že Kopce vlastní jejich mysli i duše. Ale všichni byli podvedeni, neboť Koniaash v utajení a daleko vybudoval ještě jeden Kopec. Jeden Kopec, aby vládl všem! A ten poslouchá jen jeho a jen jeho vůli!
Upravil/a koniaash dne 27.04.2012 12:29
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.