Smůla já jsem totiž PCHE (Pravý Chechtavý element ) takže maximum na stupnici pche, co jde - kopec je můj + jsem duch, takže mě nezabijete ani kouzla na mě neplatí
P.S.: Pro ostatní, tohle už je bitva jen mezi mnou a BW
Upravil/a hRDLA dne 23.04.2012 22:09
Já svůj příspěvek směřuji na ostatní, ty kopec už nemáš A nemůžeš ho kvůli té ochraně ani získat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pche, já jsem PCHE tř.PCHE s PCHE - Prvotřídní CHlupatý Eliminátor třídy Pohrdajících Chc=ecchtavých Epmirátorů s Pravým Chorvatským Ementálem. Pche, a jste v p**eli Na ementál nikdo nemá, pche
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
A já jsem zničil Twilight a tak mě lid (kromě pár úchyláků) zbožňuje a z vděčnosti mi darovali kopec!
Já nejím Fakt, lidi si o mě myslí že jsem mimozemšťan, ruku mám hubenější než pomlázku! Ale je mi dobře.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.