Jistě znáte rodinu šedovlasých z Bílého průsmyku. Oni se snad dočista zbláznili. Celá jejich rodina pobíhá po městě a snaží se vyzabíjet rod Bojemilů. Ale jdou i po mě. Já jsem jim nic neudělal. Stráže naštěstí stojí na mé straně a po Šedovlasých střílí a podobně. Mnozí z jejich rodu se ale zabít nedají a tak dále pustoší Bílí průsmyk. Nevíte náhodou proč to dělají? Nic jsem ji neudělal. Vím že mají různé spory s rodem Bojemilů ale tohle? Co mám udělat aby přestali? Díky za rady
Neterefili tě šípem do kolena?
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Hele a neukrad si jim třeba něco? Mě se něco podobného stalo, když jsem měl zabít nevěstu, normálně jsem jí zabil, ale pustila se do mě její rodina a všichni ostatní mi proti nim pomáhali.
když tě štve někdo nesmrtelnej zapni cheatovací okýnko klikni na toho ce te stve a napis markfordelete us nebude ve skyrimu existovat a za nějakou dobu zmizí i jeho tělo
Cicero má hlad dal by si koblížek nebo snad mrkev?
O samotě ano ano o samotě sladká samota.
Nejmilejší matko noci.
Ale proč mazat rovnou celou postavu? Radši mám klasický způsob Když je odrovnám už po sté, obvykle jim zchladne hlava
To mi připomnělo hlášku ze Zaklínače :
Otevřít na vlastní nebezpečí, a to myslím vážně, může vám to znechutit den!
Hurty napsal:
Pobavilo mě to ... Máš originální hru?
Lidi vás ale napadají šílenosti už tu chybi aby tu psal hráč že vraždí jen ženy ve skyrim hele něco si jim udělal jinak by na tebe neútočily ani na ostatní a víš proč ? protože bojemilové ti jdou na pomoct a oni už na ně útočí protože ti roboti ví dopředu to
Za čest a spravedlnost Skyrimu !!!
Budu bojovat za děti skyrimu vyženu ty hlupáky Bouřné Hávy a nebo ty mlíko cucáky Imperály kterým teče na bradu mlíko od Altmerskému spolku
[url="http://www.minecraftforum.net/topic/758720-100-cheat-pack-cheat-anything-you-like-to-discover-edges-of-minecraft/"]
Tak mě napadá.. Šedovlasí jsou zastánci Bouřných hávů. A útočit po mě začali až když jsem dodělal lajnu u Císařství. Takže je to možná tím že jsem se přidal k Imperiálům.. a ti možná zabili jejich syna. Takže možná proto.. je to možné?
Reject napsal:
Tak mě napadá.. Šedovlasí jsou zastánci Bouřných hávů. A útočit po mě začali až když jsem dodělal lajnu u Císařství. Takže je to možná tím že jsem se přidal k Imperiálům.. a ti možná zabili jejich syna. Takže možná proto.. je to možné?
Já to taky dokončil za Impérium a neútočili na mě. Jinak to není syn, ale bratr toho jejich vůdce a můžeš ho zachránit.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.