Drahé to být nemuže Všichni nejsou bohatí
Mohli ale ten mod by stejně nebyl kompatibilní a beztak vše co bychom tam chtěli dát aby to bylo perfect reálné.. nejde to.. prostě nejde.. moc pracné moc dlouho by to trvalo a pokaždé by se něco nového našlo
Ale jó, nakonec se mi to povedlo, aby ta svatba byla v tradičnějším duchu. Problém byl, že jsem přes konzoli opomněl zadávat množství na konci příkazů:
Poté už měla svatební šaty, boty i věnec. A pak tu byla ta potíž s tím lukem a šípy, to je jako by to tam chtěla na obřadu vystřílet V jejím běžném inventáři nebyly, tak jsem použil v konzoli showinventory a nahoru přes PgUp je viděl. Ale zajímavé bylo, že zabralo pouze odstranění buď šípů removeitem 10e2de 1 nebo luku removeitem 10e2dd 1. Když jsem odstranil obojí, zase se ji vrátily zpátky. Také jsem si kontroloval náš stupeň vztahů přes getrelationshiprank a2c94 a překvapivě i po svatbě bylo 0=acquaintance, běžná známost. Přitom je jasné, že má být 4=lover. Takže to jsem taky spravil, ale když jsem jen tak ze zábavy si zkoušel hrát s tím příkazem na změnu stupně vztahů setrelationshiprank ve městě Riften, zdá se, že to nefunguje. Možná je to tím, že jsem všude zkoušel přidávat jenom4=lover a ne naopak -3=enemy, protivník
Po svatbě v baráku, mi Lydie sdělila, že si tu chce otevřít nějaký krám a přibyla jí v konverzaci možnost prodeje jako u obchodníků. To je dáno místem, Riftenem nebo postavou, nevíte?
Mě dost mrzí že ve Skyrimu není moc hezkých žen a když už se vám zdá hezká, podívám se z jiného úhlu a už zas je ošklivá .. snad jediná pořádná baba (aspoň mně se líbí) je Vex.. je hezká a jak už tu někdo řekl, taková.. přirozeně drzá
Lunthatcoss napsal:
Aela Lovkyně byla moje žena.. teď už je pouze hnijící mrtvola
Zlobila?
Ne. Psal jsem že se objevil BUG a to vtom, že když jsem přišel do domu v Samotě, kde jsme bydleli ( ted bydlím sám ) tak pořád chtěla mluvit, nahazovalo mi to sní konverzaci.. Po asi 6minutách.. možná 10 jsem toho měl dost a zlikvidoval sem jí. Jinak by se vůbec nedalo hrát
Lunthatcoss napsal:
Aela Lovkyně byla moje žena.. teď už je pouze hnijící mrtvola
Zlobila?
Ne. Psal jsem že se objevil BUG a to vtom, že když jsem přišel do domu v Samotě, kde jsme bydleli ( ted bydlím sám ) tak pořád chtěla mluvit, nahazovalo mi to sní konverzaci.. Po asi 6minutách.. možná 10 jsem toho měl dost a zlikvidoval sem jí. Jinak by se vůbec nedalo hrát
Lunthatcoss napsal:
Možná se vám to taky stane a nebo stalo.. zkuste se jíti podívat do svého domova, jsem zvědavý zdali vás vaše žena bude otravovat stejně jako mě
A i kdyby, tak bych ji jen polechtal.. blesky sršícími z mých rukou
Jo to je hrozný takhle se zblázní všichni z Družiny po zbavení Kodlaka závislosti. Jak jsem se objevil v Bílém průsmyku tak za mnou běhali tří a to bylo peklo.
A tvoje manželka byla nejhorší vůbec se ti nedivím.
Pro mě je nejkrásnější ženská ve Skyrimu Elisif the Fair, Jarla Samoty. Krátce za ní Ysolda a slabost mám i pro Mirabelle Ervine z Ledohradské univerzity. Takže kdybych si měl vybrat, tohle je trio miss Skyrim.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.