Já jsem jednou šel do Bílého průsmyku za jarlem a byla noc no a on byl v posteli tak sem s ním promluvil a on rekl Ted mě prosím omluv musím se věnovat záležitostem svého lidu a lehl si a spal
No tak to sem napiš ještě třikrát ne? Proč kvůli takový kravině děláš noví téma to mi neni jasný.Si něco pil.že jo?
Upravil/a amatervserii dne 09.04.2012 15:12
Julianos,Stendarr,Dibela,Mara,Akatosh,Zenitar,Kynaret a Arkay. Ti se můžou jít bodnout já sloužím Molag balovy a periytovy. A chodim s Azurou tak bacha na mě!!!! Talosy,ty a tyto tři daedry máte patřit mezi mezi svaté.Pobijte THALMORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JudgeDread napsal:
Já jsem jednou šel do Bílého průsmyku za jarlem a byla noc no a on byl v posteli tak sem s ním promluvil a on rekl Ted mě prosím omluv musím se věnovat záležitostem svého lidu a lehl si a spal
Vsadím se že "jeho lid" je pouze jeho imaginární přítelkyně... Možná se jmenuje Lid
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já mám rád pouze Bártu.. jinak žádneho politika nemusím
Bártu?Tak je to můj názor ale tenhle zkorumpovanej @"!Y% by neměl bejt v polityce ale ve vězení.Lump.A on ho z toho někdo zase vyseká,dostane 10 milionů odškodný a bude brát úplatky dál.Polityka české republiky je nejhorší v evropě a možná i na světě.Borec Klaus krade pero který by mu po skončení debaty dali jako dárek a borec co by jednal s martany už je díky bohu pryč.Tak takhle se na to dívám já.
Julianos,Stendarr,Dibela,Mara,Akatosh,Zenitar,Kynaret a Arkay. Ti se můžou jít bodnout já sloužím Molag balovy a periytovy. A chodim s Azurou tak bacha na mě!!!! Talosy,ty a tyto tři daedry máte patřit mezi mezi svaté.Pobijte THALMORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bártu?Tak je to můj názor ale tenhle zkorumpovanej @"!Y% by neměl bejt v polityce ale ve vězení.Lump.A on ho z toho někdo zase vyseká,dostane 10 milionů odškodný a bude brát úplatky dál.Polityka české republiky je nejhorší v evropě a možná i na světě.Borec Klaus krade pero který by mu po skončení debaty dali jako dárek a borec co by jednal s martany už je díky bohu pryč.Tak takhle se na to dívám já.
Může mi někdo vysvětlit proč je na foru o SKYRIMU řeší politika ?" 0_o
Může mi někdo vysvětlit proč je na foru o SKYRIMU řeší politika ?" 0_o
Že jo. Já myslel že před ní konečně uteču...
Jo, a mimochodem pokud to nevíte, tak vězni se mají ve vězení líp než někteří lidé co pracují v kancelářích... někde jsem viděl tabulku, ale už nevím kde....
Na starý kolena se nechám zatknout
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.