Mám dotaz,není náhodou nějákej mód na to abych mohl dělat normální věci jako třeba jíst nebo pít(myslím animaci hlavní postavy) a nějáké nové bojové animace na konci boje,díky předem
Nejlepší města ve skyrimu:
Dawnstar Markath Windhelm Winterhold Whiterun
Pro mě nejlepší rasy v tamrielu od nejlepší po nejhorší:
co se tiče editor pstav normalne napsat do guglu editor skyrim editor NPC 0.67 je vice verzi ja mam tuhle a tam muzeš jim davat i silu manu zdraví a tak dal
Upravil/a fany dne 27.03.2012 17:22
hej ja kdyz se chcu zaregistrovat na nexusu tak co mam delat s tema blbejma otazkama ja kdyz na ne odpovim tak to nefaka ukaze se tam ze delam blbi odpovedi
prosím nevíte někdo pri višel editor na skyrim ale ne na NPC ale nat vitvorení dungeonu muzete pridavat draky a tak dal pry nto vyšlo ale nemožu to najít nevite nekdo dík za odpoved
fany napsal:
a nevite kde bich ten editor dungeonu nasel skoušel sem to a nemohu to najit diky
Jestli myslíš Creation Kit tak ten nainstaluješ přes Steam: Zobrazit > Nástroje. Tam si to někde najdi (Creation Kit) a nainstaluj.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nezná někdo nějaký mód na normální mapu na papíře ? Ta 3d se mi moc nelíbí a navíc se mi to u ní nehorázně laguje. Chtěl bych takovou jako byla v oblivku. Když ji někdo najde budu moc rád.
Elipsa napsal:
Nezná někdo nějaký mód na normální mapu na papíře ? Ta 3d se mi moc nelíbí a navíc se mi to u ní nehorázně laguje. Chtěl bych takovou jako byla v oblivku. Když ji někdo najde budu moc rád.
Taky bych chtěl takovou mapu. Nejlíp tu co jsem měl v krabičce se Skyrimem, ta vypadá dobře.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.