Zajímalo by mě jak je to s vlkodlaky a Sovngardem.Jestli jsem to dobře pochopil tak někdo kdo byl postihnut lycantropii tak se do tohohle nebe nedostane?I když se z toho vyléčil?Přijde mi to dost hloupé když podle všeho jsou skyrimští lycani nejsilnější v tamrielu tak proč nemůžou do nebe?
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
anakon4 napsal:
Zajímalo by mě jak je to s vlkodlaky a Sovngardem.Jestli jsem to dobře pochopil tak někdo kdo byl postihnut lycantropii tak se do tohohle nebe nedostane?I když se z toho vyléčil?Přijde mi to dost hloupé když podle všeho jsou skyrimští lycani nejsilnější v tamrielu tak proč nemůžou do nebe?
Jdou za Hircinem (Daedrický princ lovu) do Věčných Lovišť (název mluví za vše - prostě lov, lov, hon, lov, hon, lov, lov...). A ti co vyléčí jdou do Sovngardu (Kodlak).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Aha no tak to já se ještě než skončím se Skyrimem vyléčím
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
hRDLA napsal:
Když si zase zloděj, tak jde k Nocturnal, a kdyz jsi vrah tak jde za Sithisem do Voidu
Odkud to máš? Rád bych si to přečetl protože sám jsem o tom neslyšel (a měl jsem ponětí že Sithis = Nicota). No asi v tom mám maglajz
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jak můžu jít k sithisovi,nocturnal,na lov a do sovngardu zárověn?
anakon4 napsal:
Jak můžu jít k sithisovi,nocturnal,na lov a do sovngardu zárověn?
musíš ovládat umění multilokace. Tzn. musíš umět být na více místech zároveň. Co vím uměl to třeba svatý Vojtěch, František z Asissi, nebo sv. Klára... Takže asi smůla, kámo
Zapomněl jsi na Chucka Norrise
Ale jinak, Nocturnal dáš asi ruce, protože jsou to ručky zlodějky, Sithisovi tělo, aby měl co žrát a do sovngardu půjde hlava, aby mohla slintat nad věčnou hostinou...
Alespon že mi zbyde ten můj velkej........
anakon4 napsal:
Alespon že mi zbyde ten můj velkej........
Ten ti vypreparuje tvoje žena
já ženu nemám je mrtvá najde se někdo pro mě? Bydlím v Samotě. Peněz dost a vlastním domy ve všech městech nechci ale zlatokopku
Můžeš si ho vypreparovat sám už teď Ale má to ten vedlejší efekt, že ho pak nebudeš moci používat, a to naštve
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.