Ahoj,po svém prvním mini videjku jsem se rozhodl dělat další gameplay.
Podle toho jestli budu mýt čas a taky podle nálady budu sem dávat boje s draky testy řevů a takový bejkárny.
Také bych chtěl aby jste sem posílali vlastní gameplay které jsou ovšem podle vás něčím zajímavé nebo vyjímečné.
Jako úvod diskuze jsem vytvořil toto video.
Pro ty komu se nechce čekat na drakovu smrt sledujte do konce od 1:40
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
To rychlý shautování za sebou je cheat nebo se jde někde naučit snížit ty intervali mezi shautama?
Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčkem.
Myslim, že jeden amulet snižuje dobu mezi řevama, ale jen o 20%. Ale todle mi připadá jako cheat, protože řve i když má modrej rám kompasu.
Upravil/a Wolf5cz dne 13.03.2012 21:00
Ahoj,po svém prvním mini videjku jsem se rozhodl dělat další gameplay.
Podle toho jestli budu mýt čas a taky podle nálady budu sem dávat boje s draky testy řevů a takový bejkárny.
Také bych chtěl aby jste sem posílali vlastní gameplay které jsou ovšem podle vás něčím zajímavé nebo vyjímečné.
Jako úvod diskuze jsem vytvořil toto video.
Pro ty komu se nechce čekat na drakovu smrt sledujte do konce od 1:40
Tak až budeš dělat video, tak bez godmodu, protože insta shouting je fakt tragický.. Koukat jak po 8 vteřinách posíláš řevy je opravdu otřesný. To samé jak si skočil ze skály, byla by to skoro jistě smrt.
Dík
HO-SPO-DAH!
Tak se omlouvám te god mod jsem mel kvůli tomu efektu s fire stormem a ten druhej cheat jsem použil právě kvůli tomu firestormovi abych ho měl.Chápu že to je divné snažil jsem se prostě aby to dobře vypadalo.Konec konců při prvním gameplay který ukázala bethseda taky mela postava všechnu manu,zdraví a výdrž na max.
Jinak ten skok jsem zkoušel a přežil jsem ho docela v pohodě.Mám dojem že jsem se tam předtím v té zkoušce nějak sekl ale i tak si myslím že bych to teoreticky mohl přežít.
Upravil/a anakon4 dne 13.03.2012 23:47
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
si slepej co jsem napsal nad tebou?jakožto úvodní video jsem chtěl aby vypadalo trochu nadpřitozené
Vy jste nevdecn tupci člověk se stím děla 20 minut než se mu to konečně povede jak s tím final kilem tak tím absorbováním duše na konci hledá jako vůl na netu příkaz pro všechny kouzla a cheat na manu a vy my ještě budete nadávat že jsem lama jo?
Klidně si toho draka podám jenom s magii která u žádné specifikace nepřesahuje 40 blbci.
Mě připadá že mě nikdo nebere vážně
anakon4 napsal:
Mě připadá že mě nikdo nebere vážně
Ale jo, je hezký že se snažíš, to se cení. Až nebudeš používat řevy každých 5 sekund a dáš sem normální video bez cheatu, sklidiš určitě větší úspěch. Pokračuj
HO-SPO-DAH!
jako jo hezky udělané,ale příště bez cheatů(mám k nim veliký odpor od té doby co mi totálně zničili hru)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
No tak toto je prepadák :/ ja teraz pracujem na trilery dúfam že sa mi poradí ale nemám teraz moc času
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
Přídám další video bez cheatů ovšem v torchu jiném stylu.
Přesněji Dunadan aragorn vs Drak aneb mé první setkání s upírem a překvapeným jelenem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.