Čus všem, nevíte někde náhodou kde hledat přísadu Jazbajské hrozny??? Jsou to takový barevný bobule, ale je to vzácný. Mám jich asi 8 a potřebuju 20...šikla by se lokalita, kde ta surovina roste. Dík
Hmm o tomto neviem,ale chod do lesa kde nesneží skús Juho-západ
Dovahkiin je tu !!!
Za každý Kvalitní Príspevok velmy dakujem
ak máš nejakí dotaz pošli SS alebo na email
enydroid@gmail.com
Jazbajské hrozny rostou ve Východní Marce (država Větrného Žlebu). V té krajině s těmi horkými jezírky. Rostlina samotná vypadá jako vinná réva se zlatými listy a "plazí" se po zemi.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
svatyne pradavneho stromu, vevnitr i pred ni
neco je ve vildrenske sini (tvuj dum v markarthu)
geyziry kolem vetrnyho zlebu
kolem kamene atronacha
a alchymisti ti taky semtam neco prodaji
Tak to by mne také velmi zajímalo. Jsme na tom stejně, mám také 8 z 20 a nemohu sehnat další. Dokonce ani těch 8 co mám jsem nenašel ani jednu, ale všechny je koupil u obchodníků s přísadami do lektvarů. Ovšem asi tím to způsobem. Jdu k obchodníkovi. Nemá je. A to se stane několikrát. Pak tam jednou přijdu a má je. Tak je koupím a zase tam jdu několikrát a nemá je. A zase tam někdy přijdu a má je. Pokud to půjde tímto tempem, tak tu dvacítku shromáždím půl roku po tom, co budu mít všechno ostatní dohrané...Fakt to nikde neroste ?
Jose napsal:
Tak to by mne také velmi zajímalo. Jsme na tom stejně, mám také 8 z 20 a nemohu sehnat další. Dokonce ani těch 8 co mám jsem nenašel ani jednu, ale všechny je koupil u obchodníků s přísadami do lektvarů. Ovšem asi tím to způsobem. Jdu k obchodníkovi. Nemá je. A to se stane několikrát. Pak tam jednou přijdu a má je. Tak je koupím a zase tam jdu několikrát a nemá je. A zase tam někdy přijdu a má je. Pokud to půjde tímto tempem, tak tu dvacítku shromáždím půl roku po tom, co budu mít všechno ostatní dohrané...Fakt to nikde neroste ?
Mohl bys sis aspoň přečíst co se tu psalo! Už je tu napsané kde to roste
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mohl bys sis aspoň přečíst co se tu psalo! Už je tu napsané kde to roste
Jo, tak to tedy fakt roste. V jeskyni toho pradávného stromu nebyl ani jeden kus. A chodě asi hodinu dokolečka kolem jeskyně, zabivši tam za tu dobu 2 draky a tak tutec banditů jsem tam našel jeden jediný kus !
Teď pátrám v té druhé uvedené lokalitě kolem toho Větrného žlebu a zatím nemám nic... / Jinak Vranice, Alchimisti atd. To je jasné to vím./ Ale rostoucí zatím 1 kus, opakuji 1 kus před jeskyní posvátného stromu.
Tak se omlouvám, nevšiml jsem si toho třetího typu / jinak byt v Markarthu a věž Arcimága jsem vybílil už před tím/, ale ten kámen Astronacha je opravdu velmi dobrý tip. Už je splněno. Děkuji. Tam to opravdu roste hojně.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.