Barbar napsal:
sepilko -Asi takhle. Důležitá CP nejdou zabít...prostě nejdou ale ostatní jdou a to je problém, Někdy to generuje chyby. Takže prooto je dobré mít po ruce consolu a příkazem ress
Ono tenhle mod se mě hodně líbí ale sere mě že tam rvou nové zbroje..dost si pak člověk musí hlídat NNM aby aktivoval jen bordel v pláních ale neaktivoval nové zbroje které by rozhodily ostatní mody.
Já bohužel nemám čas moc dělat na modech, neboť mám mnoho projektů , takže více méně sem tma písnu report na Nexus ,ale aktivně se do toho neženu . K tomu všemu mě za pár týdnu začíná šermířská sezóna...:-(
A ako sa s tou konzolou robi a ako to opravim ? ak by sa nieco stalo vedel by som na to vobec prist ze tam niekoho zabili? A ak ano ako to nahodim nejaky postutp co stlacit a napisat . Mozno sa to tu uz riesilo len neviem kde to je ako s konzolou narabat a co tam napisat
sepilko napsal:
kliknem na postavu ? A ako na nu kliknem ked uz je mrtva ? a ako vobec budem vediet ze je mrtva xixi takze asi tak
mrtvé postavy budou ruzně se generovat dle tvého příchodu. Třeba když dorazíš do města a uvidíš před dveřmi mrtvolu se jménem tak ti dojde že pokud si ho nezabil ty tak někdo jiný a může to být problem. pak vyvoláš consoli klikneš myší na tělo a napíšeš ressurect.
sepilko napsal:
kliknem na postavu ? A ako na nu kliknem ked uz je mrtva ? a ako vobec budem vediet ze je mrtva xixi takze asi tak
mrtvé postavy budou ruzně se generovat dle tvého příchodu. Třeba když dorazíš do města a uvidíš před dveřmi mrtvolu se jménem tak ti dojde že pokud si ho nezabil ty tak někdo jiný a může to být problem. pak vyvoláš consoli klikneš myší na tělo a napíšeš ressurect.
Ne ressurect ale resurrect mě to první nefunguje de mi jenom to co sem opravil.
CS mám War in Skyrim mod českej a mám tam pár chyb nechci rejpat ale nedá se s tim něco udělat kdyžtak pomůžu... mám tam že místo Krává mi to píše highlandcow a jak sou ty lovci deader nebo co to je tak když s nima vedu rozhovor jejich název je Ok ale když bojujou a něco řvou tak to píše LOOKUP FAILED!:áááághr
moroght napsal:
CS mám War in Skyrim mod českej a mám tam pár chyb nechci rejpat ale nedá se s tim něco udělat kdyžtak pomůžu... mám tam že místo Krává mi to píše highlandcow a jak sou ty lovci deader nebo co to je tak když s nima vedu rozhovor jejich název je Ok ale když bojujou a něco řvou tak to píše LOOKUP FAILED!:áááághr
Registruj se na nexusu a napiš svoje požadavky a návrhy na nick gasti89.
Jinak jsem dostal od tvůrců zprávu že pracuji na tom aby se odstranilo zabíjení npc ve městech
Lidi trochu blbá otázka..Jak se to instaluje?
Jsou tam nějaký složky esps a fomod a strings a tyto složky nevím kam sněma,protože sem se snima ještě nikde nesetkal..Tak kam sněma tedy?
For the Dawnguard.For Skyrim!
A ještě se chci zeptat musím stáhnout ještě jinou verzi než tu 4.3?Nebo stačí jen ta 4.3?Protože mě to jaksi nefunguje..Proběhl sem celé okolí Bílýho průsmyku a nikde nikdo..
For the Dawnguard.For Skyrim!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.