BigNord napsal:
Tak za 1. Nevyžívám se v tom (nic proti ) a za 2. nic proti nim ale ze všech ras je mám rád nejméně (vzhledově)
Myslel jsem to s vtipem, samozřejmě. Já jen, že to co děláš, májí přesně dělat Bouřné Hávy a ty máš v podpisu " For the Legion "
Zrádce ?
Kolaborant ?
Překlep ?
Stará frakce ?
Provokace ?
Btw : Do své sekce jsem přidal své jméno na steamu. Přidejte si mě mezi přátele, jestli chcete !
Upravil/a Parrot dne 26.02.2012 01:00
Koukej si doplnit vzdělání
Ale nutit tě číst to celé nebudu, hele
V roce 4V 98 došlo ke zmizení obou měsíců, Massera a Secundy. Ve většině Císařství byla tato událost vnímána se
strachem a úzkostí. V Elsweyru to však bylo mnohem horší. Měsíce jsou pro khajiity z kulturního hlediska mnohem
důležitější, než pro zbytek Císařství. Po dvou letech takzvaných Nocí Nicoty se měsíce znovu objevily. Thalmor vyhlásil, že
obnovil měsíce pomocí předtím neznámé magie z věku úsvitu. Není však jasné, zda byl skutečně zodpovědný za návrat
měsíců nebo jen využil znalost toho, že se měsíce vrátí.
Ať už je pravda jakákoliv, khajiiti oslavovali Thalmor jako své zachránce. V průběhu následujících patnácti let vliv Císařství
v Elsweyru natolik utrpěl, že Císařství nedokázalo účinně reagovat na převrat v roce 4V 115. Při tomto převratu došlo k
rozpuštění konfederace Elsweyr a obnovení dávných království Anequina a Pelletine jako vazalských států Aldmerského
spolku. Císařství se znovu nepovedlo zastavit postup Thalmoru na cestě k větší moci.
Upravil/a Parrot dne 26.02.2012 02:53
Rasa: Nord
Povolání: Válečník, úroveň 59
Zbraně: Obouruční dračí kladivo, dračí luk, elfí obouruční meč
Společníci: Manželka Lýdie, pes Miko
Brnění: Dračí, kompletní set
Upravil/a skeve dne 26.02.2012 11:25
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
BigNord napsal:
Tak za 1. Nevyžívám se v tom (nic proti ) a za 2. nic proti nim ale ze všech ras je mám rád nejméně (vzhledově)
Rasisto....
Já je mám rád ale já to myslel že vzhledově se mi nejvíc líbí nejméně
PS: Nejsem Melkor
PSS: Při načítání: "Nordové trpí velkou zášť vůči Elfům kvůli 30-ti leté válce"
Upravil/a BigNord dne 26.02.2012 11:21
http://imageshack...edric.jpg/
Meno: Dovahkiin
Rasa:Nord
Pohlavie:Muž
Styl Hry:Jednoručné Zbrane,Tažká Zbroj najracej to do nich tankujem
Dopnujúce Údaje:
Povoláni:Válecník
Príslušnost:Hávy
Výzbroj:2x Deadricki Sword,Deadrickí Luk+300 Deadrickích šipov - Mágia:Healing
Zbrojeadrickí Set Legendárny
Hlavné Sídlo:Biely Priesmik,a Dovahkiin Hideout(mód)
Revy:Fus Ro Dah(To mi stací)
Rodinní stav:ženatý s Lydiou
Oblúbení Spoločník Lydia
Povaha:má rád Humor,bojuje až do konca,neuteká z boja,namiesto mozgu má svaly ,a rád nakopáva prdel Císarským
Vyznanie:Akatosh,Talos
Dakujem za komenti k Postave je to alkoholik
Upravil/a MrDragonborn dne 26.02.2012 11:55
Mně se líbí argoniané vzhledově a taky proto,že udělali s khajiity jednou v Morrowindu vzpouru proti dark elfům a hodně zničili Vvanderfel a nebo proto,že jsou prostě dokonalý až na ten ženský hlas to chrčení je opravdu hrozný ,ale co skoro každý je tak trochu ve skyrimu rasista...já nesnášim thalmory a to mi v oblivionu vůbec nevadili,ale za to,že vymazali z mapy Leiawin a Bravil nebo jak zmanipulovali khajiity...hrozné
Nejlepší města ve skyrimu:
Dawnstar Markath Windhelm Winterhold Whiterun
Pro mě nejlepší rasy v tamrielu od nejlepší po nejhorší:
Level : 82 Obtížnost : Velmistr Menhir: Válečník Povolání: Rytíř, Paladin, Voják, Obránce Příslušnost: Imperiální Armáda, Čepele (ale pšššt před Thalmory, mohlo by mi to zkazit kariéru ) Výzbroj: Císařský meč , Císařský luk Výstroj: Těžká Císařská Zbroj Magie: Obnova ( 100 ), Ničení ( 100 ) Domov : Samota http://steamcommu...90908780/? http://steamcommu...90898288/? http://steamcommu...90919071/? http://steamcommu...90888051/? http://steamcommu...90893307/? Rodinný stav: Ženatý s Jordis Šermířkou Oblíbený společník: Jordis Šermířka Oblíbený řev : Ohnivý dech Povaha: For the glory of the Empire !!! Vyznává: Božskou osmičku ( a taky Talose, ale zase pšššššt před Thalmory )
Oblíbená zvěř : Mudcrab Oblíbený Humanoid : Voják Bouřných Hávů ( velice oblíbená "příšera" ) Oblíbený Nemrtvý : Kostlivec ( Dá se zabít na jednu až dvě rány ) Oblíbený Hmyz : Ledovcový Pavouk ( Jsou nehorázně propracovaní ) Oblíbená NPC : Hadvar ( Kámoš ) Oblíbená država : Falkreath ( Připomíná mi to Orlické hory ) Oblíbené město : Samota ( Prostě...super...) Oblíbená nehratelná frakce : Penitus Oculatus ( Jsou to...pretoriáni ) Oblíbený dům : Medovín ( malý, ale boží )
Další úspěchy:
Kompletní sada dračích masek, od levelu 20 nemám na sobě jinou zbroj, než Těžkou Imperiální. Celou hru jedu na Velmistrovskou obtížnost. Ani jednou jsem nepoužil Cheaty ! Mám WiS na nejtěžší variaci ( ano, jak jste si mohli všimnout, hraju to nehorázně Hardcore ).
Brutální postavička. Ta zbroj s tím dlouhým pláštěm je cool. Vzhledově, typově a podle jména bych to spíš tipoval na Imperiála než na Norda. Ale fakt moc pěkná postava ;-)
Victory or Sovngarde ! ! !
Doplňující údaje:vyzabíjel temné bratrstvo
Obtížnost:znalec
Menhir:válečník
Povoláníovakhiin
Příslušnost:Bouřné hávy,Družiníci,Markath Side
Výzbroj:Starobylá nordská bitevní sekera chladu,Wuufthard
Výstroj:Vlčí zbroj bez helmy,skleněná bez helmy
Magie:Midas Magic
řevy:ledová forma,ohnivý dech,mrazivý dech,netuchající síla,přivolání bouře
Rodinný stav:zatím nezadaný
Oblíbený společník:Jordis šermířka
Povaha:zabitím několika jedinců můžeme zachránit stovky dalších
Vyznává:Hircine,Akatosh,Talos
Další poznámky:Je to vlkodlak
Pěkný, pěkný. Koukám, že ti Argoniáni jsou taky poměrně oblíbení. Je pravda, že jsou fakt hezky vymodelovaní. Ale mě se vzhledově líbí všechny rasy (akorát k elfům bych měl výtku či dvě, ale to už jsem tu někde psal).
Victory or Sovngarde ! ! !
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.