Caius Coaides (z Balmory) mi řekl ať se vylepším že ještě nemá pro mě připravené věci pro úkol. Tak sem udělal 3 mise u cechu bojovníků, našel si nové brnění a vylepšil asi 5x nějaké skily a jak sem šel k němu pro úkol furt říká že nejsem připravený a na notebooku sem nic dělat nemusel. Když tak děkuji
Nazdar
Mám takovej problém. Když pro Caiuse Coaidese splnim ten úkol v tom vivecu jak mám pro něj získat ty informace o nerevarovi tak mi dá 200 zlatek ale když se ho zeptám na další úkol tak mi dá dalších 200 zlatek a do deníku se mi nic nenapíše a takle je to pořád dokola
Nevíte někdo co s tim ?
No ten jak tam jdete za těma třema lidma.Za nějakou tou kněžkou, potom za khajitem a argonianem kterej je v tý hospodě a chtěj ho zmlátit. Potom tam máte taky získat nějakou tu knížku která je zakázaná, cesta pravdy nebo jak se to jmenuje. A po tomhle úkolu máte jít někam do tý pouště za těma kmenama co tam jsou.
Takovej že když se vrátim ke caiusovi abych ten quest splnil tak mi dá 200 zlatek
jenže mi žádnej novej úkol nedá a pořád se ho můžu ptát na rozkazy a on mi pořád dokola dává 200 zlatek a takhle to můžu dělat donekonečna.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.