Tenhle mod je asi největší mod vůbec. Jedná se o retextur celého světa a všech polygonů na Hd kvalitu. Jde pomalu i do šatů a jiných věcí, ale tam pořád osu lepší jiné méody : http://skyrim.nex...php?id=607
pořád se vyvíjí a sám ho používám
Upravil/a Barbar dne 04.02.2012 11:33
ne a teď vážně docela mě vadilo chodit kolem baráku a dívat se na nelesklé plochy který mají být okny a nebyl jsem sám . takže zase trochu realističnosti.
Sám jsme ho zkusil a je moc povedený..ale má jednu nevýhodu budete pořád držet pochodeň nebo házet magickou lucernu...prostě je většinou všude tma jak v pr**. Nakonec jsme to nevydržel a zase ho deakivoval... ale pro ty z vás co jsou adrenalinově náruživý doporučuji. Realističnost jak smuk
Mam dotaz pls. Chtel bych si nainstalovat Skyrim HD - 2K. Parametry komplu by na to MELY stacit. Otazka pro me je, kdyz zjistim, ze to komp neutahne, esli to budu moct odebrat aniz bych si poskodil savy. A pokud to meni i savy, existuje nejaka moznost jak je ochranit? Mam nexus mod manager, takze install a uninstall by mel byt v poho.
Hmm tak ho mam a stroj na to skutecne staci. Nepozoroval jsem nejake problemy. Je to fakt jine ten dojem ze hry. A pres Nexus je skutecne mozne aktivace/deaktivace tohohle modu bez problemu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.