Jaký je váš nejoblíbenější plug-in do Oblivionu? Můj rozhodně The Lost Spires. Spousta nových věcí, chytlavé úkoly, propracovanost, nové textury a nové druhy .. asi jeskyň, nebo co to je. Jediný mínus je, že tam chybí dabing
Já sem většinu pluginů nepoužil, ale když jo, tak musel být pořádnej.
To co teď napíšu se ani nepovažuje za plug-in, ale je to suprová věc - OOO mod. Skoro celou hru předělá, aby měla realistickou obtížnost. Např.: Vy - 1lv. potkáte trolla 12 lv. a ne 1lv vy - 1 lv. troll.
Ale pokud je tu nějaký oblíbený, je to "The Heart of the Dead" - http://planetelde...mp;id=5139
Není zač Právě sem dokoukal trailer na The Lost Spires a musím říct že je to mistrovský dílo... Rád se do něj pustím až budu mít čas, Taky díky za tip.
Upravil/a Whirt dne 16.01.2011 21:16
nejvychytanější je tam ten systém odměn až to zkusíš uvidíš. Každá odměna stojí za to (nějakej unikátní artefakt. všechny uvidíš už v té základně ve vytrínách)
Joo, to znám, ale nikdy sem to nepoužil (používal to kámoš) jako zpestření je to dobrý... Ale zajímalo by mě, kde na to narazíš v CS. Bylo by pěkný se tam podívat v CS, ale pochybuju že to bude jednoduchý
No zajímalo by mě, kam to umístily, protože v seznamu míst to podle mě není (jestli to vůbec v CS je). Pravda, není to tak "vzrušující", ale hledat to, může být zajímavý
Ten jsem nikdy nezkoušel (stejně jako většinu pluginů), ale lákalo mě to. Předpokládám, že máš na mysli Plugin Reznod mannequins v3.0...
Jinak se dá stáhnout tady: http://oblivion.b...n-download
Pak dej vědět, jestli ti figuríny po čase nezmizej.. Ja nedavno stáhla plugin, s krámken, kde se dal koupit nábytek, (od truhel po koberce na zed, svičky, postel, prostě všechno). A po chvíli mi to zmizelo.... Stoják na zbraně , bedny s obsahem
Jistě že Bez toho by to snad ani nešlo... Akorát, když si nábytek z toho krámku rozestavěla doma (v Brumě), tak příjdu a nikde nic... Držáky na zbraně zmizeli i s mečema atd... Tak jsem myslela, abys dala kdyžtak vědet, jestli ty figuríny (pokud je budeš zkoušet) budou i po čase na stejným místě i se zbrojí. Já je nezkoušela. A mám telent na pluginy, Ve kterých se bedny a všechno obnovují a mizí a podobně.
MortuusDominus: Další možnost je ten dům. Taky jsem měl dům v Brumě (nejlevnější, pěkný, velký,..) a vystavoval jsem si různé věci všude možně. Taky se mi to ztrácelo, jednou jsem to načapal jak se to propadává do podlahy.. Koupil jsem si dům ve Skingradu a tam mizelo jen něco. Věci z původního Oblivionu zůstaly na místě, ale z pluginů se propadávaly... No, mně se to tak stávalo, ale možná to s tím tvým nemá nic společnýho.
Velký ? Určitě je řeč o samým domě ? Asi ano. S Brumským já nikdy neměla problém... Nebo jsem to nezpozorovala... Protože jsem začala blbnout s pluginama až nedávno. Ale je pravda, že se ta hra pokaždý chová jinak... (Například obchodníci v celým Cyrodilu vystřelej z poza pultu jak šíp a běží ke mě, co si budu přát jen co se objevím ve dveřích. To se mi děje poprvé a to začlo i v době, kdy jsem neměla žádný plugin... Vzali si asi na srdce: náš zákazník-náš pán ) Ale za pokus nic nedám...Zkusím jak se to bude chovat v tom Skingradu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.