Zdá se že skoro nikdo nemá rád Ledohrad. Podle mě je to tam super. Není tam moc lidí co by vás štvali, starý pán v domku (odhaduji že když za Legii dobiji Ledohrad bude novým Jarlem - to by se mi líbilo, jediný člověk ve Skyrimu kterého bych nikdy nezabil ). Je pravda že je trochu (opravdu jen trošičku) menší než ostatní města. Ale co ztrácí na velikosti, získává za krásu okolí. Když jsem to tam začal objevovat, zjistil jsem, že je to prostě super! Jak už jsem psal v příspěvku #2.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Winhelm-hnusné zasněžené město s nádherným barákem...
Whiterun-spolu se samotou nejhezčí město
Riften-když tam svítí slunce, tak je to nádherné město a ten barák
další nekomentuji...
Sirione. My nejsme slepí, čísla přečíst zvládnem. Nemusíš tu posthuntit.
K tématu : Můj oblíbený je Rifteník. Jelikož momentálně zkouším zloděje tak jsem si to tam zamiloval. Navíc ty obchody se mi tam líbí. Druhé město je Samota.. Ale tam je hnusnej,malej a taky drahej domek. Na třetí místo bych dosadil Větrný žleb.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.