ne pretizena neni ma dohreomady asi 60kg a driv nosila dedrickou zbroj tet ji neunese ale dik ze smi skusil pomoct nevite nekdo
Upravil/a fany dne 14.02.2012 12:27
Ahoj mohli by ste mi poradit mám podobný problém jako u 21. akorát že hra se mi seká už jsem zkoušel i ten prográmek na ty ramky ale nic a to můj PC by skyrim měl utáhnout úplně v pohodě na ultra ale prostě někdy hra funguje normálně někdy se seká tak mě napadlo jestli by mi tu někdo neporadil předem děkuju
Matyas napsal:
Ahoj mohli by ste mi poradit mám podobný problém jako u 21. akorát že hra se mi seká už jsem zkoušel i ten prográmek na ty ramky ale nic a to můj PC by skyrim měl utáhnout úplně v pohodě na ultra ale prostě někdy hra funguje normálně někdy se seká tak mě napadlo jestli by mi tu někdo neporadil předem děkuju
Napiš tvoji kompletní soustavu, pokud máš notebook tak napiš jeho přesné jméno.
omluovám se jsem si špatně přečetl požadavky ale myslím že i tak by neměl být problém na ultra když sem si stáhnul ten program který měl pomáhat lidem s 4Gb RAM
procesor intel core i5 turboboost 3.20 Gh
RAM jsou 4Gb DDR 3
grafika ATI Radeon series 5800 HD
Prosím Vás mám prosbu, mám také problém zmiňovaný v bodě 21. Na tom odkazu je - File hidden - nedá se ten soubor stáhnout někde jinde? Tohle je nejlepší hra kterou jsem kdy hrál, koupil jsem do PC novou Grafickou kartu, paměť 4Gb, ve hře jsem vypl automatické ukládání ale hra se mi zadrhává chvílema zůstane úplně stát, je to dost nepříjemný.
Tak celkove to máš dosť slabý comp...splňa iba minimálne požiadavky,akurát grafika je novšia ale je vhodná max. na medium nastavenie.Neviem teraz či máš 4GB ram lebo v druhom článku píšeš 2GB - pridanie ramky na 4GB by ti pomohlo.Hlavne nepoužívaj žiadne mody čo vylepšujú grafiku.
Upravil/a buth dne 01.03.2012 06:59
že ti to utiahne maximálne medium nastavenie.Na high to vôbec neskúšaj,pamäte aj procák sú pomalé...preto to zasekávanie...až nemáš nedávno preinštalovaný windows a moc je zasratý aj tam môže byť eventuelne nejaká brzda,reinstall nový môže tochu pomôcť.A keď je možné ten procák taktnúť bez rizika tak by som to skúsil.Ale bacha - preveriť možnosti alebo to zveriť odborníkovy.Ja som si taktol i5 750 2,66GHz na 3,6 (max je až 4GHz)a v hre mi to prihodilo okolo 15fps.Teraz mi to šlape na Ultra 55-100 fps s HD texturami.Zapni si Fraps alebo Bandicam a uvidíš kolko máš fps keď ti zasekne hru.
Upravil/a buth dne 02.03.2012 01:44
super dik moc a o tom update 1.5 vim taha se mi to nsamo mam original ale dekuji ti moc za odpoved na ten datadisk tešim se az vide a doufam ze ho udelaj obri
No já tedy nevím ale mám jen intel pentium 3.2 gh , 4 gb ram ddr a ati radeon 3650hd a rozběhnu to na ultra a dám jen stíny na střední a běží to v pohodě.
Zkus si v nastavení steamu zkontrolovat, jestli se ti hra automaticky aktualizuje. Pokud ne, aktivuj tuto možnost a patch by se měl stáhnout. Pokud ano, deaktivuj, restartuj steam, aktivuj, restartuj steam a patch by se měl stáhnout. Aspoň mě to pomohlo, když jsem stejný problém řešil s jiným patchem.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.