Vzhledem k tomu že uctívám Daedry, mě zajímá jaké máte rádi. Upozorňuji že se tu nehlasuje pro questy ale samotné daedry! A pokud budete hlasovat pro Sheogoratha, napište do příspěvků aspoň jednu jinou. Já mám teda kromě Sheogoratha (můj starý dobrý přítel ) rád všechny. Ale to jsem vlastně už psal. Tak a co vy?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Říkám pokud hlasujete pro Sheogoratha, napište do příspěvků aspoň jednu jinou daedru!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Moji oblíbenci jsou Azura a Sheogorath. A ačkoliv je Sheogorath mistr šílenství, mám radši Azuru, jelikož mě doprovázela po celém Morrowindu. Je to navíc ženská (s největší pravděpodobností - pokud mají daedry nějaké pohlaví), navíc její úmysly nejsou ani tak špatné a se smrtelníky to nemyslí tak zle jako Mehrunes Dagon.
Se Sheogorathem se člověk vždycky pobaví a jeho artefakty jsou skvělé hračičky...
Upravil/a Whirt dne 11.02.2012 15:52
Hlasoval sem pro Namiru aby si lide taky zjistili kdo to vlastne je
Ale i pres to mam nejradsi Sheogoratha a to hlavne kvuli knize Povesti o Sheograthovi.
Jinak namira je moje druha nejoblibenejsi hlavne kvuli prstenu diky kteremu mam moznost pozirat uctivace lidskych bohu
Pak mam ale taky rad Boethial ktera ma heslo "čest je nástrojem hlupáků" což je typicky vrahovsky takze presne pro mne
Ale taky mam rad Nocturnal, Clavicuse Vila,Mehrona Dagona,Molaga bala.
Vlastne mam rad skoro vsechny az na Azuru,Meridii a toho otravnyho Hermaeuse Mora
Avodat napsal:
Ale i pres to mam nejradsi Sheogoratha a to hlavne kvuli knize Povesti o Sheograthovi.
Jinak namira je moje druha nejoblibenejsi hlavne kvuli prstenu diky kteremu mam moznost pozirat uctivace lidskych bohu
Pak mam ale taky rad Boethial ktera ma heslo "čest je nástrojem hlupáků" což je typicky vrahovsky takze presne pro mne
Vlastne mam rad skoro vsechny az na Azuru,Meridii a toho otravnyho Hermaeuse Mora
Jestli se ti líbila kniha Pověsti o Sheogorathovi, zkus si taky přečíst 16 akordů šílenství. náhodně je může prodávat knihovník v Ledohradské univerzitě a jeden díl (jsou celkem tři) je v Chrámu Nočního Hosta v knihovně (dostaneš se tam s Daedrickým questem Noční můra za Bílého Dne) .
Avodat napsal:
Jestli se ti líbila kniha Pověsti o Sheogorathovi, zkus si taky přečíst 16 akordů šílenství. náhodně je může prodávat knihovník v Ledohradské univerzitě a jeden díl (jsou celkem tři) je v Chrámu Nočního Hosta v knihovně (dostaneš se tam s Daedrickým questem Noční můra za Bílého Dne) .
Tu knihu sem nikdy nevidel a to zbiram a kupuju vsechny knihy Nasel sem to na googlu anglicky ale neprelozim vsechno :/ kde prosimte seberu ten quest?
Sheogorath je tak známý hlavně kvůli Shivering Isles. Kdyby to udělali o Hircinovi, Nocturnal nebo co já vím, prostě o někom jiném, tak by měl více hlasů třeba ten někdo jiný.
Tak krom Sheogoratha je to určitě Nocturnal, neb jsem za jednu postavu zlodějem, dál Clavicus Vile pro barbase, nesmí chybět ani pán srandy Sanguine a vševědoucí Hermaeus Mora je taky zajímavý, i když toho o něm moc nevím (možná právě proto) a drsňák Molag Bal. Zbytek mám rád tak na stejno
jedině Sheogorath, správnej zábavnej chlap, se kterým se nenudíte... jen je malinko nebezpečnej, ale hodnej
WHOA!
Lunthatcoss: 3 Témat za den :: 136 Příspěvků/Den
Většího spammera jsem neviděl ani v zrcadle!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.