Určitě Ledohratská univerzita, jako ve starších hrách, tak i tady, magická univerzita a cely cech mágů mě vždy lákali nejvíc. škoda, že je ta linie tak krátka, unesla bych jí mnoho násobně delší Linie Temného bratrstva se mi taky celkem líbila ( mělo to hezký rozjezt )
Upravil/a MortuusDominus dne 10.02.2012 17:03
JJ myšlenky šílenství nebo Noc na kterou nezapomeneš, takových legrácek by neškodilo víc... Skyrim má spoustu questů, škoda že nejsou delší... ale i tak je to hra na spousty hodin... dost se mi líbili ukoly, kdy už měla postava konkrétní školu kouzel na 100 a musela něco vykonat pro získání dalších kouzel
Hlasuju pro Shegoratha protoze je to moje nejoblibenejsi postava ze hry, a to jak z oblivionu tak skyrimu. Je to proste spravnej silenec a moje nejoblibenejsi deadra
Ale co mne dostava je ze tu hodne lidi hlasuje pro Deadricke qesty a pritom tu deadry nikdo neuznava
Upravil/a Avodat dne 11.02.2012 15:03
Hlasuji pro Sheogoratha když už jsem v té původní hlasoval pro Univerzitu. Ale ostatní daedrické questy byli dobré též. Nejlepší mi přišel dům hrůzy s Molag Balem. To jsem se i bál.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Avodat napsal:
Hlasuju pro Shegoratha protoze je to moje nejoblibenejsi postava ze hry, a to jak z oblivionu tak skyrimu. Je to proste spravnej silenec a moje nejoblibenejsi deadra
Ale co mne dostava je ze tu hodne lidi hlasuje pro Deadricke qesty a pritom tu deadry nikdo neuznava
Já daedry uctívám! Dokonce všechny! Devítka (Osmička) ta je slabá, bez smrtelníků by nepřežila! Ale deadry ty jsou mocné! A mnohem zajímavější!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.