Teď jsem si pořídil psa. Je Otravný, blokuje vstupy a výstupy z budov, ale jelikož hraju lovce, psa mít musím.
PS- nevíte někdo o nějaké manželce vlastnící venkovskou usedlost?
Tož do začátku se nějaký ten bratr ve štítu určitě hodí. Akorát mi teď falmeři sejmuli Lydii. Sakra, taková kost to byla. . . Asi sebou začnu tahat ty nájemné žoldnéře, kteří nebudou nikomu chybět
BTW: Zasnoubil jsem se s tou huskarl ženskou ze Samoty a hned po svatbě odešla z kostela a už ji nikdy nikdo neviděl. Ani svatební noc nebyla. Takže jsem ženatej, mám z toho ho*no a dost možná jsem už i vdovec. . . Kdyby jste ji někdo potkal toulat se po Skyrimu, tak ji pošlete domů. :-D (Stalo se někomu něco podobného?)
Za mě určitě bez společníka, rád si to pozabíjím sám a stejně se furt jen někde pletou . Ale doma na mě čeká společník, to je fajn, hlídá barák
Take off your gun and pick up your dick, then crime will go down double plus quick.
Společník je vhodný leda pro zábavu.. Já ho párkrát použil a teď ho používám leda pro zmíněné slovo a tím je zábava Má sice jednu výhodu a tu že je nesmrtelný ale jinak to stojí peníze..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.