Myslím,že rozdíl mezi rasami je pouze ve vzhledu.Protože díky tomu, že můžete levelovat všechny schopnosti, se mi stává z mého avatara superhero,přesto že hraju za bretonku a používám magii, tak sem tam někoho sejmu obouruční zbraní nebo se cvičím v těžké zbroji.Hrál jsem také za lesního elfa a zdál se mi stejně velký, jako ostatní rasy (nevím jestli bug,ale v Oblivionu je menší).
Ja, Morrowind Dunmer a pak jsem zkusil Argoniana a toho jsem hral pred Oblivion az po Skyrim, muzu rict, ze po 2 tydnech a lvl 42 me ta postava uz nema co nabidnout a tak bud pauza abych se do toho zas vnoril nebo zkusnu zas Dunmer nebo khajita. Zkousel jsem za Norda, vzhledem k tomu ze je to jejich zem, ale na lvl 6 me to prestalo absolutne bavit.
Při druhém hraní tentokráte žena - císařská. Bývalá důstojnice, kterou Thalmorský spolek zajal, mučil a dlouho věznil. Poté co se jí podařilo uprchnout, zamířila si to do provincie Skyrim a tam se snaží znovu dát dopořádku, získat fyzičku a bývalé schopnosti.
Wolf5cz napsal:
Já boužel Morrovind nehrál, nicméně Oblivion sem poprví hrál za Imperiála, ale pak jsem zkusil Khajiita a u toho sem od tý doby zůstal, prostě pro mě Khajiit 4ever Dobrej zloděl i bojovník.
Tak tak,aj ja hram len za khajiita.
Přesně Khajit je the best.Hraju za něj a jsem spokojenej
Od Morrowindu mam tradici,že moje první postava je argonian a dál hraju nejradši za Norda(dobrý válečníci ) pak ork(nejlepší pro kladiva a sekery ) a ještě se mi dobře hraje za khajiita
clown333 napsal:
mne proste khajit prirastol k srdcu ...mila macicka ktora sa zmeni na akrvilacnu selmu
Khajiti jsou feťáci Nebejt jich tak tu nemáme Skooma
To je jako říkat že všichni Nordi jsou blond...
Neni! Kdo vymyslel skoomu?? hm? Khajit! Stejna jejich rasa je stejna.. možná vyjímka jsou obchodníci s karavanou ikdyž nikdo nemá stejná práva jako nordi! Viva La Nord!
clown333 napsal:
mne proste khajit prirastol k srdcu ...mila macicka ktora sa zmeni na akrvilacnu selmu
Neni! Kdo vymyslel skoomu?? hm? Khajit! Stejna jejich rasa je stejna.. možná vyjímka jsou obchodníci s karavanou ikdyž nikdo nemá stejná práva jako nordi! Viva La Nord!
A Nordi vymysleli rasismus (viz. incident s elfy) To jsem nevěděl že seš takový rasista. Na druhou stranu to tě omluvuje z toho že jsi Vycpávka...
Argoniani a Khajiiti jsou na Tamrielu jediní domácí, tak jaká pak práva, hm?
No, co mi řekneš teď?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
clown333 napsal:
A Nordi vymysleli rasismus (viz. incident s elfy) To jsem nevěděl že seš takový rasista. Na druhou stranu to tě omluvuje z toho že jsi Vycpávka...
Argoniani a Khajiiti jsou na Tamrielu jediní domácí, tak jaká pak práva, hm?
No, co mi řekneš teď?
Vycpávka seš ty A nejsou! Nordi jsou právoplatný obyvatelé Skyrimu! Nemám rád elfy a ostatní rasy tu.. hlavně ty elfy teda.. Ostatní mi až tak nevadí
Nordi jsou dobyvatelé, ne právoplatní obyvatelé. Vycpávka je můj termín pro Bouřné Hávy, zapomněl jsem se zmínit. Elfové jsou skvělá kultura, NEPLÉST ELFY S THALMORY!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Nordi jsou dobyvatelé, ne právoplatní obyvatelé. Vycpávka je můj termín pro Bouřné Hávy, zapomněl jsem se zmínit. Elfové jsou skvělá kultura, NEPLÉST ELFY S THALMORY!
Elf nebo Thalmor.. je to špína určená k vyhlazení a my Nordi jsme byli ktomu údělu předurčeni!
Každý Nord který bude mít opačný názor, skončí jako oni! Tak pravil Ulfrik a já stím plně souhlasím
BadWolf napsal:
Elf nebo Thalmor.. je to špína určená k vyhlazení a my Nordi jsme byli ktomu údělu předurčeni!
Každý Nord který bude mít opačný názor, skončí jako oni! Tak pravil Ulfrik a já stím plně souhlasím
Aha. To si měl říct na začátku, když jsme se začali bavit, že nemáš mozek!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.