Zkus to pustit přes TESV.exe ve složce skyrimu. Já když to pustím přes launcher (který spustí TESV.exe(nevím to jiste) ) tak mi to zapne Skyrim verzi 1.1
Mě se ten patch nezdá
Mě to začlo makat víc bugovaně než předtím
Ještě zkusím si si vyčistit disk ale vir nemám
Sorry ale tohle mě překvapilo
Stáhne steam něco. a je to horší
LichFireStorm
Už jsem si poradil
Už to jde jako předtím -na steamu jsem ověřil integritu souborů a defragmentoval jsem soubory aaa ještě jednou restartoval počítač
LichFireStorm
ja mam win 7 ale tohle mi nedelalo dokud sem si tam nedal patch 1.4 + cestinu. aha ja asi vim proc dokud sem si tam nedal ten esbern patch tak to slo normal
Upravil/a Collinsss dne 03.02.2012 22:38
to musi delat patch 1.4 nez sem ho tam dal tak to bylo v pohode ale ted furt lookup failed skusim tam dat znova patch ale bez cestiny a uvidim ja nemam origo
Upravil/a Collinsss dne 03.02.2012 23:01
takze je to cestinou mel sem tam patch 1.4 a uz tam nebylo lookup failed ale neco anglicky takze potrebuju akorat cestinu na verzi 1.4 kdo bude ochotnej ? nekam mi ji hodit prosim
Collinsss napsal:
takze je to cestinou mel sem tam patch 1.4 a uz tam nebylo lookup failed ale neco anglicky takze potrebuju akorat cestinu na verzi 1.4 kdo bude ochotnej ? nekam mi ji hodit prosim
Patch myslím včera nebo dnes vyšel a tak to asi bude pro tebe těžký...
Budeš muset čekat... Please wait my sister
LichFireStorm
Collinsss napsal:
Patch myslím včera nebo dnes vyšel a tak to asi bude pro tebe těžký...
Budeš muset čekat... Please wait my sister
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.