No když tam zadas "Skyrim cestina" tak ti přece vyjede spoustu odkazu na cestinu.
Jestli ti vyjede ta první ktera ma 38,97 MB si myslim ze je funkcni mam asi se stejnou velikostí.
A nebo kdyz das od nejstahovanejsi tak mezi těmi prvními.
to sem stahl mam anglicky treba kdyz si vybiram postavu tak tam to je eng a bojim aby treba nebyli i knizky atd v eng
Upravil/a Collinsss dne 03.02.2012 15:53
jen abych se ujistil že mám patch správně nainstalovaný... mám být v systému verze 1.4.21.0.4 ??
Nějak jsem si předem upgradem neopsal předchozí verzi
jedině vodka + RedBull
tak to je v pohode tak je cesky ale musel sem vypnout mod valka ve skyrimu jj kdyz mam ten patch 1.4 je uz v pohode ten esbern nebo si budu muset zase stahnout to co ho opravuje
Mam problem kdyz to tam dam tak spustim hru dam pokracovat a ono mi to spadne nevite nekdo co s tim?
Miluju elder scrolls hry a ten trailer je fak úžasnej,výbornej a vynikající
Se na to vy**** 2 hodiny stahuju a patchuju skyrim protože mi po naistalování patchu 1.4 jen zmodrala obrazovka po zapnutí a ja měl jen špatnou velikost obrazu v nastavení.......
Upravil/a BigNord dne 03.02.2012 16:53
Me ne proste zapnu hru dam pokracovat a ono mi to spadne a napise program prestal pracovat
Miluju elder scrolls hry a ten trailer je fak úžasnej,výbornej a vynikající
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.