Nějakou dobu zpátky sem narazil na Podzimní hlásku s drakem tak sem ho vybil a hláska hotová teď sem v Riftenu dostal vedlejšák že tam otravuje drak at se na něj podívám tak tam vlítnu a oni tam draci dva!!! :-D jeden se šipkou kterýho sem měl dostat a druhej slabší asi jako bonus :-)
ve vzduchu tak nějak ještě dělaj potíže ( nekouzlím a luk mám sice vylevlený dost, ale používám pouze orčí sračku ), ale jak sedí dole, je to blbá kvočna... šmik, šmik, šmik ( jednoručkou! ) a mršina...
já hraju roleplay, takže jsem si řek, že jako lovec lepší luk prostě ne. a meč nosím z modu, ale dmg rovnej oceli. dokonce mám mod na těžší draky, ale nějak nedostačuje
to je pravda... stačí ho donutit aby sebou šlehnul na zem někdy z toho je kráter jak kráva pak se k němu postavit na bok... pár mocnejch utoků a je po drakoj... to i zločinci z krysí díry jsou zapeklitější :-D
falmeři když hraješ s lukem tak jsou uplně v pohodě i když jsou v početné převaze když už běží směrem k tobě stačí střelit za ně a oni se otočí jednou sem si hrál s falmerem sem sřílel z jedné strany dungu na druhou a koukal jsem se jak běhá tma a z5 že ho to nepřestane bavit nakonec sem ho přinutil jít do jeho vlastní pasti ten kdo si jámu kopá...dál to znáte
nic není pravda,vše je dovoleno
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.