Díky, sám jsem svému výtvoru málem uvěřil
Doufám, že na mě kvůli tomu někdo není naštvaný (když jsem napoprvé četl tvůj aprílový žert, taky jsem naletěl)
Teď mě napadlo, že jsem tam mohl hodit něco i na den tance. Víš co, pomocí PM se víc domluvíme na vtipech podobnýho rázu.
Ty se nemáš co omlouvat - já se ulívám a nic nedělám... Teda aspoň teď nemám na Skyrim a Elder Scrolls vůbec čas. Už abych měl všechny zkoušky za sebou...
Nemáte se za co omlouvat. Vždyť každý máte jistě také svůj život-neexistuje jen tohle. a Jsem si jistý že nemluvím jen za sebe když řeknu že si také zasloužíte volný čas. Odvádíte na těchto stránkách úžasnou práci a já jsem Vám za to moc vděčný. Bez Vás bych o Skyrimu nevěděl zádné novinky, nebo bych jich nevěděl tolik. Odpočinek si zkrátka zasloužíte a nemáte se za co omlouvat.
Erm, promiňte že Vám tu narušuji překlad, ale před chvílí jsem se začetl do začátku a tam píšete že nevíte co je Hist. Podle mě to bude ten strom Utišitelka, který jste dostali za úkol zničit, když jste pozabíjeli Spolek z Temného Hvozdu v Oblivionu za Cech Bojobníků.
No cech bojovníků zatím nemám splněnou (chystám se na ní+ Shireving Isles) takže nevím co tam je, každopádně jsme již v překladu pokročili a já osobně už mám trochu jasno. Jedná se pravděpodobně o jeden velký organismus, který má kolektivní myšlení a ovládá téměř celé Black Marsh, v mnoha místech organismus vyrůstá na povrch v podobě stromů a na ty se mohou Argoniani napojit. A v Lilmothu se stalo to, že se jejich strom nějakým způsobem odpojil od zbytku.
Ano, v Cechu b Ovlivionu to bylo tak, že Spolek z Temného Hvozku si jeden takový strom propašoval do svého sídla v Leyawinu a extrahovali si z něho takovou šťávu, která je uvedla do něčešeho jako do trazu. A když jsem viděl že doslovný překlad Hist znamená Pst tak mi došlo, že to nejspíš bude ta Utišitelka.
Takže tyhle dva týdny budu mít čas a pokusím se dohnat tvůj náskok a doplnit chybějící seriály. Doufám, že mě ty prázdniny moc neomezí (chci si užívat, ale to překládání mě taky baví) a dostanu se aspoň na konec této části a snad i za tu třetí
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.