Lokace: Skyrim
mohu se zeptat je mi to blbé jelikož Skyrim hraju už dlouhou dobu stejně jako jeho předchůdce např. Morrowind, Arena nebo Oblivion... mám takový problém když hraju za vlkodlalka a mám Limitovanou edici skyrimu s DLC Dawnguard, Hearthfire a Dragonborn... tak nevím jak se s vlkodlakem vyje.... samozřejmě s klávesou Y ale to jen zařve a jelikož mám v Perku všechny talenty aktivované.... tak tam můžu pomocí zavytí povolat další vlkodlaky.... problém je v tom že klávesa Y funguje jako zařvání né jako zavytí.... nevíte jakou klávesu mám použít už jsem vyzkoušela uplně vše,,,,, ale prostě nemůžu najít klávesu se kterou bych jako vlkodlak zavyla
Pokud je mi známo, tak vlkodlačí vytí je prostě "dovahkiinův řev"...
Prosté zavytí (aby se nespustila nějaká schopnost) není, ledaže bys našla nějaký mód, který by to umožňoval.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.