Dá se třeba to slavičí brnění někde koupit? A nebo hadry podobný co maj thalmorský agenti. Přeci je v tom arcimágově rouchu vypadám jak indiánská babička.
A je problem si udelat zlodejskou linku a ten arm proste dostat? Ale asi uz to mas hotove a prodal jsi ho. tak nezbyva nez konzole, protoze jinde to nesezenes. Mooooooozna, pokud zabijes tu slecnu co ti pomohla se k slavikum dostal, ale nevim - nezkousel jsem.
Zloděje zatim nedělám. To je pro mě, jako vysokého elfa, pod mojí úroveň. Já spíš dělám politiku s thalmorem. Proto se mi líběj jejich hadry. Problem bude asi v tom, že oni už je maj nějak očarovaný. Takže i kdybych nějakýho usmažil bleskem, tak ten jeho hábit nevyužiju.
na těch lehkých brněních mi nejvíc vadí to, že čím lepší si uděláte, tím víc vypadá jako plátový brnění? Osobně si myslím, že lehká zbroj by měla být max po kroužkové brnění, ale zase by měla lepší pohybové bonusy.
milosko_b napsal:
ono je to tak, keď už mám ťažké na 100, tak teraz ľahké, aby sa levelovalo, to isté zbrane, keď mám obojručné na 100, aj ští na 100, tak mám 2 jednoručné - inak sa asi nedá ísť levelom vyšiie...
S těmi zbrojemi mě to nenapadlo. Taky to na čas changenu.
Victory or Sovngarde ! ! !
Já teď pužívám hraničářský (lehká zbroj), viz. tenhle mód: http://skyrim.nex...hp?id=8698
Ale taky jsem měl Norda válečníka v ocelový plátový zbroji, naneštěstí jsem ho smazal
Huskarl napsal:
Já teď pužívám hraničářský (lehká zbroj), viz. tenhle mód: http://skyrim.nex...hp?id=8698
Ale taky jsem měl Norda válečníka v ocelový plátový zbroji, naneštěstí jsem ho smazal
krásná zbroj! Přesně takovou potřebuju! Ihned sosám...
díky za link na hraničářskou zbroj, ta je přesně jak dělaná pro mého lesního elfa lučištníka. slavíčí zbroj je sice taky cool, ale tahle se víc hodí na role-play a to je půl zábavy ještě jednou díky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.