Hele lidi právě jsem se dostal do pěkných sra*ek !
Mám problém s úkolem: Očistný úsvit ... Měl jsem se sejít s tím mágem u těch ruin aby ze mě udělal zase člověka (protože jsem upír ) ale já jsem běhal někde po lesích a ten típek tam zatím došel ale já tam nebyl a úkol se mi splnil ... WAT ... Ale já jsem stále upír ... mám s ním ted pokecat ale on mi v dialogu nabídl jen obchod a ostatní otázky ... A nemám to savenutý ... takže asi budu upír navždy
3) Zkus obejít krčmy a zeptat se na někoho, kdo neví něco o vyléčení z vampírismu (odkaz na Faliona).
Pokud ani to nepomůže, pak jedině cheat..
Mmnt.. vysvětli, jak jsi jako běhal po lese a splnil se úkol?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Máš originální verzi hry?
V jakém stádiu upírství jsi?
S ohledem na Tvůj problém bych si tipl, že ve čtvrtém. Pokud ano, a nechceš to řešit lykantropií, tak pak se bez konzole neobejdeš, a konzoli je možno použít jen když hraješ na PC. Velká škoda je, že nemáš příhodný save.
Jak se stát vlkodlakem a pak se zas vyléčit, víš?
Pokud ne rád poradím, eventuálně nahodím ten konzolový příkaz, pokud si jej nenajdeš sám, ale nejdříve chci od Tebe odpovědi na první dvě otázky....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.