tak tomu sem sam neveril ten drak byl snad zhulenej víte jak je svatyně toho dagona tak nadtim je drak no a ja vylezl nad nej on spal nebo tam jen tak sedel sem do nej strelil šípem a on letěl chvili me hledal a pak začal boj normalně jak je ten oltas se slovem moci tak naproti nemu konci skala a on letel z tama naporti me naboural do te skály a jel po zemy a hlavou do toho boku oltaře sem se malem pochcal smýchy tam zustala rozhrnuta země jak kdyby tam projela rolba
Hele mě se to také stalo, ale kousek za tim městem Větrný žleb nebo jak se to jmenuje. Jak tam sídlí Ulfrik.
Takhle jedu lesem a najednou ledovej drak. Klasika. Slezu z koně, drak mě najde a začne boj. Chvilku se řežem a pak drak vzlétne a já mezitím běžím za blízkou skalku a se vyláčit a najednou rána a dunění. Otočím se a drak na zemi mrtvej a od jeho těla rozhrnutá země přes cestu jak od meteoritu. No nechápal jsem
Narozdíl od ostatních věcí ve Skyrimu (NPC, objekty, mrtvoly) tato rozhrnutá země zmizela. Když jsem totiž jel asi o 10 minut později zpátky tak už tam nic nebylo a kostra draka se válela v řece do které asi sklouzla.
jo no u mě to tak taky bylo ja sem dal rychle cestovani a už to tam nebylo ale nejdivnjsí bylo ze on jestě nebyl mrtvej odletel sednul na skalu a pak sem ho az po par strelach zabil a on sklouzl ze skaly uplne takovej pad kdyby nebyl tuhej tak ho jen ten pad určitě zabije sem se dival jak pada ne uplne z takove vysky jen kostra uplne mi zmizel z dohledu
lol lol stalo se mi to znova alduin oživoval zrovna jednoho draka kousek od větrného žlebu a ted sem to viděl on letěl a najednou bum jak meteor dopal az predemne takovejch minimalne 5 m a pak se tak pomalu zvedal ti draci jsou uplně nakalení pokusím se fotečku ale musím přijít na to jak
nic není pravda,vše je dovoleno
Vtipny to je ale je to drakovo abilita takze neni nalitej ale tim de po vás, jednou se mi stalo ze me timdle padem sejmul a docela to ubira hp
AN ARROW IN THE KNEE!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PHUKfBRum_U&feature=relmfu
no jo mě se stlo že přelítaval těsně nad zemí a jednou mě dokonce vyhodil dost vysoko do vzduchu ale todle vubec nevypadalo jako plánované nemam to tam od začátku ale vypadá to spíš že chce udělat ten nízkej přelet a nějak to nevypočítá ještě jak se potom zvedá kdybych byl na jeho místě a chtěl bych todle udělat plánovaně tak bych lepe počítal s následky a nmusel bych se zvedat jak ráno s opicí + oni mi takhle padaj na zem ikdyž stojím uplně jinde, párkrát se stalo že sem stál jak anténa a on o 15 m dál bum
Ale vždyť přece říkali na E3 v tom gameplay že když je drak dostatečně zraněný tak spadne. Mě se to teda děje často a příjde mi to normální...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nojo ale mě padnul ikdyž měl docela dost hp jako v traileru je jak toho draka sekne když na nej nalítava a on padne takže to vyvrací tu teorii od vincentavegy že na vás nalítavaj ale je to asi nějak zabugovne
me se stalo ze jsem s drakem bojoval v horach a taky sletel... bohuzel tam bylo malo mista a pak velika propast dolu.... jenze ten blbec spadl a ne ze by se svalil po tom svahu, ono to odhrnulo hlinu i ve vezduchu, proste se tam zvedal ve vzduchu...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.