Všechny vás tu zdravím!
Pokud se nepletu, tak dnes jsou to přesně čtyři roky od vydání Skyrimu. Tak jsem se rozhodl si ho znovu projít a tentokrát se o to podělit se světem. Proto bych vás rád pozval na svou Youtube stránku:
Rád bych znal váš názor (i ten negativní ). Upozorňuji, že videa komentuji v angličtině. Moje angličtina sice stojí za ..., ale je to skvělý způsob, jak se zlepšit.
Zkus použít přízvuk (britský, americký). Jinak skončíš jako ViralBrothers, jednou možná i odběrama, ale hlavně tou českou angličtinou, kterou provozují Jinak pěkné miniatury a hlavně úvodka: With really bad english A jestli si chceš nahnat diváky zkus točit novější hry nebo ty které na YT nejsou zas tak populární
Upravil/a KinimodLP dne 11.11.2015 22:18
Díky. S tím přízvukem máš pravdu, ale jsem prostě Čech skrz na skrz . Snad se mi to povede zlepšit. Jinak s tím výběrem her máš asi pravdu, možná zkusím přidat i nějaký méně známy kousek.
Viděl jsem jen kousek, páč na LP moc nekoukám, ale zdá se mi, že angličtinu máš velmi slušnou. Přízvuk je sice nepopiratelný, ale je ti dobře rozumět a nejebeš gramatiku. Jako angličtinář jsem spokojen
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Zdravím.
Měl jsem stejný nápad jako JayCube. Také jsem znovu rozjel Skyrim, ale s českým komentářem. Přiznávám, že někdy použiji jak se říká "dlaždiče" a tu sprostotu prostě řeknu. https://www.youtu...bXvxXNOaMA
Krom Skyrimu mám v plánu i sérii her Call of Duty. Ideálně od prvního, až po nejnovější díl.
A aby to nebylo tak jednoduchý, tak hraji na obtížnost: Veterán.
Videa budou vycházet v úterý a čtvrtek.
Za jakoukoli návštěvu kanálu a kritiku díky.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.