SANDER-RX7 prosím jaka je ta neoriginální čestina anglicky neumím vubec tak jsem hotov moc děkuji za odpoved (nebo ji někdo už používáte?
Upravil/a fany dne 26.03.2013 18:56
píše mi to jdyž kliknu na odkat tohle!Tento soubor nebyl zveřejněn jeho autorů dosud. Můžete se dívat na tomto souboru stránky nebo stahovat žádné soubory vztahující se k tomuto souboru, dokud autor dělá soubor k dispozici veřejnosti.
Upravil/a fany dne 28.03.2013 16:36
fany napsal:
píše mi to jdyž kliknu na odkat tohle!Tento soubor nebyl zveřejněn jeho autorů dosud. Můžete se dívat na tomto souboru stránky nebo stahovat žádné soubory vztahující se k tomuto souboru, dokud autor dělá soubor k dispozici veřejnosti.
musíš sa registrovať na tú stránku a až potom sosať
funguje je vše v poho ani jsem nezaregistroval od originálu češtiny!je mužu se zeptat kde se dají všude koupit pozemky ve skyrimu třeba u jakych měst dík za odpovět
zatím vím o Falkreathu
Upravil/a fany dne 02.04.2013 17:28
No slyšel jsem že jakmile začnu hned ke mně má přijít posel s nabídkou, ale přišel ke mně jen posel z Bílého průsmyku s nabídkou nového vybavení v Domově vánku
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.