Jedná výborná potenciálne manželka a zároveň neoblomná společnice sa skrýva aj v baníckej osade Černý Brod. Je tam dúl Zlatá Skála a tam ťaží Anekke Úteskočná. Je nutné sa z ňou dať do reči, vysvitne že je bývalá dobrodružka, požiada vás o láskavosť a ak to splníte, tak budete mať možnosť ju prijať za spoločníčku a aj manželku. Okrem kúziel ovláda všetko. Je rýchla a dokáže sa za vami šplhať aj po skalách jak kamzík.
PS: ja som mal Seranu za spoločníčku aj manželku, podľa mňa je o ničom a zvlášť tie jej kúzla stojá za prd. To si radšej nájdite Selene Kate, je to náhrada za Seranu a budete sa diviť čo tá dokáže, samozrejme je aj potenciálna manželka.
ahoj skousel sem si vzit seranu 02002B74 a nejak me to asi nevislo nvm jesli to je tim ze je to ukolova postava nebo ne ale poradite nekdo jak na to ? dik
Mici napsal:
ahoj skousel sem si vzit seranu 02002B74 a nejak me to asi nevislo nvm jesli to je tim ze je to ukolova postava nebo ne ale poradite nekdo jak na to ? dik
pokiaľ ja viem bez módu to nejde. ak si stiahneš marriable serana z nexusu, mohol by som ti poslať preklad.
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
@kissko384 Blbosť, ak sa Serana vylieči z upirstva bežne sa s ňou dá oženiť, aspoň mne to nerobilo problémy. Ovšem neodporúčam ako manželku. @Mici nič ti nebude cez Steam blokovať ak si tam hodíš mod z Nexusu. Najnovšie spoločníčky na Nexuse sú tu, URL: http://www.nexusm...ds/48283/? Ja som si tam tiež dve ukradol. Teraz vyzerajú takto:
Poniektorý chlapi sú tiež fešáci, treba hľadať. Ovšem naj je Selene Kate, píšem o nej aj tu na fóre. Zo všetkými môžeš uzavrieť sobáš, len treba dodržať postup. V najhoršom sa dá hocktorá postava z hry prerobiť podľa tvojho gusta cez Skyrim NPC Editor tak aby ti bol spoločníkom a zároveň aj manželkou. Pozri môj podpis, tá v strede je moja bývalá manželka, vytvorená cez Skyrim NPC Editor
Upravil/a Starec dne 17.12.2013 20:06
Starec napsal: @kissko384 Blbosť, ak sa Serana vylieči z upirstva bežne sa s ňou dá oženiť, aspoň mne to nerobilo problémy. Ovšem neodporúčam ako manželku.[/i][/b]
No ja ti neviem, mne to nešlo, všade písali že s módom tak som stiahol mód.
Ďakujem za každú radu
Jedného pekného dňa si snáď nastavím aj profilovku
@starec dik to si stahnu a skusim a s upirem se neda ozenit ? a proc nedoporucujes seranu je docala fajn a jak se da vilecit tak abych ja zustal upirem dik
Spusť si hru cez SkyrimLauncher a v Herní Data si skontroluj či máš z toho modu zaškrtnutý esp súbor, ak nie tak ho zaškrtni. No kde ho nájdeš: v stiahnutom mode by mal byť návod, kde sa dozvieš v akej lokácii ho hľadať, ak tam návod nieje, tak musíš na stránku skade je ten mod stiahnutí a tam by mali byť všetky instrukcie, niekedy aj mapa lokácie.
miky265 napsal:
začnete za ženu a počas hry si zmeníte pohlavie na muža , pôjde vám následne nájsť manželka ? alebo si tie NPC budu myslieť stále že ste žena ?
A v normálním životě by se dalo tohle udělat? (když nebudu myslet na operace)
Někdy mě tyhle otázky vážně překvapují....
Upravil/a Adrian_S dne 09.03.2015 00:35
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
miky265 napsal:
začnete za ženu a počas hry si zmeníte pohlavie na muža , pôjde vám následne nájsť manželka ? alebo si tie NPC budu myslieť stále že ste žena ?
A v normálním životě by se dalo tohle udělat? (když nebudu myslet na operace)
Někdy mě tyhle otázky vážně překvapují....
v skratke ide o starý save už rozohranej hry ktorý je začatý za ženskú kde by som si to ja osobne chcel premeniť na chlapa ale neviem či bude v hre fungovať všetko ako ma takže či si mam skúsiť nájsť iný save alebo to len prehodiť
PS odpoveď na tvoju otázku : myslím že v normálnom živote ta už dokážu preoperovať tak že si bežný ludia ten rozdiel ani nevšimnu
Edit: otázka je čo by to fungovalo alebo či to z blbne hru
Upravil/a miky265 dne 09.03.2015 01:35
skúšal som vytvoriť postavu a zmeniť pohlavie a potom si najsť manželku no akosi žiadna reakcia, následne som skúšal prehodiť pohlavie naspeť a aj tak to nefungovalo.
preto som sa pýtal priamo tu či má niekto skúsenosť
Edit: tak ono mi nakoniec ten amulet nefunguje ani pred tou premenou na úplne novom charaktere
vie niekto rady ???
Upravil/a miky265 dne 09.03.2015 02:42
o svadbe som snim hovoril a amulet som si na začiatok pridal konzolou
EDIT:
tak čo som skúšal tak po každej premene to chce nový amulet, a tiež sa to z blbne tak že sa vás budu chcieť zobrať ženy a aj muži
Upravil/a miky265 dne 09.03.2015 18:02
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.