nagasadowcz napsal:
Já myslím, že bychom už mohli dát heslo klidně k dispozici. V případě nějakého troll útoku je přece vždy možné ho znovu změnit a tolik dní po oněch událostech už mi to zas začíná připadat trošku směšné. Pochopím, že to tehdy bylo jak opatření, tak tak trochu msta a že se to pak nějakou dobu mělo držet, ale teď už to snad není třeba, ne?
@Sander: To není myšleno nijak zle. Mike tím jen potvrzuje, že toto se nezdá vůči tobě fér. Zbytečně se neurážej, s takovou tu budeš těžko vítán. Opět to nemyslím zle, nýbrž jako radu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Sander: To není myšleno nijak zle. Mike tím jen potvrzuje, že toto se nezdá vůči tobě fér. Zbytečně se neurážej, s takovou tu budeš těžko vítán. Opět to nemyslím zle, nýbrž jako radu
Jasně, jak říká Naga, rozhodně jsem to nemyslel zle, ale naopak. Prostě jsem zastáncem toho, že by to už mohlo být veřejně dostupné (heslo).
nagasadowcz napsal:
BTW, BW... Bohové, to vypadá strašně
Mimochodem, BW, co to LP? Já se na to od včera těším!
Co ? Co vypadá strasně ?
Jinak, Ulož.to je pomalejší než rozpůlenej Dálek bez zrakových senzorů zavřenej v časovým zámku a spoutanej řetězama zamčenýma na fix point, takže to nahrávám na tvoje oblíbené JewTube Vypadá to že by se to přes noc měl udělat, a jestli ne, tak zítra po škole snad už tutově Doufám
BTW, Miku, copak mi povíš o historii Krásný Lípy ? Já se o takovouhle historii zas tak moc nezajímám, ale jak se tu všichni chluběj svýma městama ...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
BW: Znám maximálně tak jednoho preláta, co je odtamtud, jináč to město opravdu neznám.
//Dám ti ho, pokud se k tomu teď nikdo neuvolí sám...
Na tom jsme se nedomluvili! Musí se to všecko prodiskutovat a tak, nezapomínej čí je to chat ale toto e-e, to by jsi u mě dost klesnul Miku, nerejpej se mi do věcí (pardon, jenom to nemám ráda, dycky mám strašnej pocit že mi to ostatní kazí je to jen pocit, ale tak.... Promiň )
BTW toto mě rozsekalo
Upravil/a Mopidu dne 18.03.2014 08:23
nagasadowcz napsal:
To jsem rád, že to všechno dobře dopadlo
@Mike: To, o čem jsem ti v náznaku psal, to už je taky hotovo a taky to dobře dopadlo
@BW: "BTW, BW" vypadá strašně
Jo aha, podle tebe By The Wolf vypadá blbě v kombinaci s BadWolf !
BTW, už jsou všechny tři díly na YT ! Voilá http://www.youtub...x7WTVFdtVp !
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Áno, Far Cry 3 a je to epic, ten tropickej ostrov má super atmošku, Vaas (viz obrázek výše) je epic padouch ("Dám ti 30 vteřin na to, abys utekl do džungle. No tak! Utíkej Foreste!" ), fauna útočí jak na vás tak na nepřátele (Jeden strongold za mě vybílila rodinka varanů komodských, asi tři zabili a zbytek se lekli a utekli ) a vůbec je to epic, Mopi approves, neřekla bych že to je zrovna Game of the year, což je, asi mám jiný gusto než většina světa, ale jo, zkuste to
EDIT: Ano, donutil mě k tomu ten obrázek o pár příspěvků výš, tak jsem se smála, až jsem si to musela zahrát
Upravil/a Mopidu dne 18.03.2014 20:15
Diego: To už bys možná spíš mohl poškat ten měsíc jako já, on brzo vyjde druhej díl Kdyžtak, já o Dark Souls děsně rád kecám, ale teď půjdu dělat další part
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.