Jestli jsem si dobře všiml, děje se ti to i na téhle stránce http://kingdom-co...
Takže bude chyba zřejmě u tebe, respektive u tvého internetového přijojení, jak psal SA.
hRDLA napsal:
Internetovým připojením to není, na jiném stroji mi to tu jede v pohodě.
+ to dělají jen tyhle 2 stránky.
Právě sis na to víceméně sám odpověděl. Jinde ti to jede v pohodě, to znamená, že je chyba na tvé straně a omlouvám se, bohužel ti s tím takhle na dálku moc neporadím, může to být cokoliv.
Mám pripomienku, ktorá (neviem, či tu bola už riešená, ale asi nie).
Fórum je fajn, čierna mi nikdy nevadila, ale trošku mi ťahá a krúti oči zoradenie tém v sekcii.
Na hlavnej stránke fóra to nie je také hrozné, ale tie podsekcie alebo ako to nazvať, to sa tam vždy stratím...
No a čo tým myslím? Napr.
(pre lepšiu viditeľnosť samozrejme pravým klik a otvoriť na novej karte)
Trápi ma to, že jedna téma splýva s druhou. (preto som tam dal tie čiary, čo mám asi na mysli). Keď chcem napr. zistiť, kedy je posledný príspevok (teraz sa nebavíme, či je téma nová, alebo či tam niekto prispel s novým príspevkom pred dvoma minútami, ale skôr o starších témach), tak sa mi to stráca, skáčem z riadku do riadku.
Navrhoval by som, ak sa to dá, spraviť medzi jednotlivými témami medzery. Napr.
Kriminálník
Strana 1 2
Váš život ve Skyrimu
Strana 1 2 3
Bla bla bla
Strana 508 509
Pull up a seat...
Have a drink.
Pull up a seat...
Have a drink.
Upravil/a Adrian_S dne 23.11.2014 17:41
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Nie je to pripomienka ani nápad, skôr malá otázočka. Prečo mi témy, v ktorých je nový príspevok, nesvietia nažlto? Teraz som tu už úplne stratený, lebo nie vždy si pamätám po pár dňoch, čo som kde písal.
Pull up a seat...
Have a drink.
Nie je to pripomienka ani nápad, skôr malá otázočka. Prečo mi témy, v ktorých je nový príspevok, nesvietia nažlto? Teraz som tu už úplne stratený, lebo nie vždy si pamätám po pár dňoch, čo som kde písal.
Taková blbá otázka: Jsi přihlášený?
(promiň, jinak mě totiž nenapadá, čím by to mohlo být...)
No jasně že jseš... Kurňa, je to záhada...
Upravil/a Ligos dne 03.01.2015 14:48
Tak s tím ti asi moc poradit nedovedu. Snad ti jen dám návod na takovou "náhradní metodu". Jdi na svůj profil a tam, kde máš výpis tebou založených témat, si překlikni na příspěvky. Vyjede ti seznam všech tvých příspěvků, takže se můžeš jednoduše kouknout na témata, do kterých's psal, a to přímo od svého posledního příspěvku v nich. Já to tak někdy dělám radši, když už je téma od mého posledního příspěvku hodně popsané
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.