Ola všem!
Včera jsem přijel z toho Zlína, dík všem za podporu, sice to ve Zlíně nevypadá tak nadějně, ale přežil jsem to
A teď mě řekněte, co se tu za ty dny událo
Aha
Ono je těžké jen poznat všechny ty lidi, kteří se hlásí na můj obor, takže pak ještě zkoumat ostatní obory v tom přijímačkovém presu není dobrý nápad Takže jestli se potloukala někde ve Zlíně ti fakt neřeknu
Zdar buzeranti, člověk se jednou vrátí vožzralej že se za váma zastaví a vy nikde to fakt kamarádi tvl... fakt ostudA stydnět se... jakože člověk udělá nejjvětčí chxbu svýho života (jakože maturáka byl nehoráýzně super, ale ten zkurvenej mobil s netem ... to zabil když jsem jel vlakem dom) a s nikím s o tom nemůžu popovídat. fakt kamarádi, pfunj
hRDLA napsal:
Zdar buzeranti, člověk se jednou vrátí vožzralej že se za váma zastaví a vy nikde to fakt kamarádi tvl... fakt ostudA stydnět se... jakože člověk udělá nejjvětčí chxbu svýho života (jakože maturáka byl nehoráýzně super, ale ten zkurvenej mobil s netem ... to zabil když jsem jel vlakem dom) a s nikím s o tom nemůžu popovídat. fakt kamarádi, pfunj
hRDLA napsal:
Dobře na kaši co
Nééééé
S3cR3 napsal:
Mike napsal:
Asi jedna z nejlepších, co jsem zažil. a naval si do avataru hezkou verzi tý holčiny
Dobrou
Někdy zopakujeme ten chat ;D
Tahle verze je hrozně moc cute
Dobrou
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.