Armáda, obětní beránci, sabotáže, organizovaný zločin (na území jakého nepřítele, když bude celý svět váš? budete vést meziplanetární boje? )... samé pozitivní věci, to bude ráj na zemi
Bude a tam to je jenom dokud svět nebude náš! Pak vymítíme zločin, rasismus (A to celkem jednoduše) zlepíme zdravotní péči, životní úroveň, bude dostatek prostředků k životu! Zlepšíme úroveň výuky, sjednotíme svět! a všechno to myslíme dobře a upřímě!
Upravil/a Leneren dne 13.01.2014 00:01
Tak dobře, od mého pozdravu po delší nepřítomnosti jsem se zase trošku odmlčela Sorry. Ale jak vidím, příliš se toho tady nezměnilo. Paraziti jsou nesmrtelné téma
Po nějaké té době jsem si opět zapnula Skyrim Začala jsem novou hru se vznešenou elfkou a těším se na spoustu neprobádaných tajemství, kterým jsem se minule nevěnovala
Mimochodem, sleduje tu někdo Sherlocka?
EDIT: Ahoj Tasi, příliš jsem si na Lenovu krutovládu, jak říkáš, neposvítila, ale raději se ztratím Musím zítra brzy vstávat a s vámi se člověk do debaty rychle příjemně zamotá
Upravil/a PrincessLeia dne 13.01.2014 00:12
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Leia: Tys na nás kompletně zanevřela.. já mám zítra ráno důležitou zkoušku a taky si najdu chuť a čas zapochybovat o Lenových plánech
Jo a vznešenou elfku ti neschvaluju
EDIT:
Len: No já nevím, co to obnáší? Abych se nenudila.. nebylo by něco ve výzkumu? Vývoj biologických zbraní pro vaši dobrovládu plnou štěstí a míru?
Upravil/a Tasemnice dne 13.01.2014 00:15
Tak zase se měj Leio a najdi si konečně čas
Něco by se našlo Tas
Ale musím tě upozornit že v naší době Biologické zbraně nebudou
Pracovala by jsi na "zkoumání a vývoji" Nebezpečných Biologických Látek a Forem Života s Rozšířenou Paletou Využití
Upravil/a Leneren dne 13.01.2014 00:19
YouTube Video
Upravil/a Balerion dne 13.01.2014 07:29
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
Tak Counter Strike je vcelku legendární a pokud mu byl max. věrný, tak to možné je. I když je to děsivé číslo
Proč mi neschvaluješ vzn. elfku, Tasi? Jsi rasista z Větrného žlebu?
Upravil/a PrincessLeia dne 13.01.2014 09:38
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.