No já toho mám víc, ale chystám se to uveřejňovat postupně, protože ne se vším nejsem spokojen a sem to navíc dávám, protože s některými lidmi zde o tom mluvím a proto to chci někde mít
A to je pořád pracovní název, ale náhodou je úžasný!
Spíš Potěš Wolf když už tak, zapomínáš že jsm tu JEDINEJ kdo kdy měl kult uctívačů co ho fakt uctívali, a tudíž jsem tu jedinej kdo kdy byl bůh
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Elfové - nejmladší a nejprimitivnější rasa? Šerední jako trpaslíci a přesto se jim říká "sličný lid"?
Tolkien se v hrobě obrací! (A ušetřete mě toho, že fantazie nezná mezí a že každý si může přetvořit jednotlivé fantasy prvky k obrazu svému - toho jsem si moc dobře vědom!)
Moji elfové vypadali taky trošku podobně. Středně stará rasa která nikdy nezaložila civilizaci a měla bledou kůži, a i když nejsou oškliví nejsou ani sliční.
Jenže pak jsem si řekl "Sakra, to přece nejsou elfové!" a voilá, vznikla moje rasa Bledých kteří s elfy mají společný asi jen ty špičatý uši a ty nakonec možná taky odstraním
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Moji "elfové" nejsou vůbec žádní elfové (a ani se tak nenazývají), ale jen lidé, kteří se přizpůsobili životu v lesích v souznění s přírodou. (viz Příběhy Dávnozemě)
Jak říkám nejsem se vším spokojen a jen něco co chci trošku prozkoušet ta zatím hodím a vidím reakce Ale ty elfy musím upravit to je mi jasné, ovšem jak, že ? mno ještě uvidím, a navíc kdo říká, že pajzlové musí být šerední? )já to sice říkám, ale...)
Taková otázečka na váš názor ohledně tohoto:
Ka-zreilové- Jsou vysocí asi jako elf, mají sokolí zobák a oči, zašpičatělé hnědo-černé uši a tmavě hnědou pokožku na tváři. Místo vlasů mají černé, šedé či hnědé peří, rostoucí do zadu jako vlasy a mírně zvedlé. Mají silnou, pevnou a tvrdou pokožku hnědo-černé barvy, porostlou jemným černým peřím, které je na rukou a zádech hustší a má naoranžovělý odstín. Ruce od zápěstí nemají porostlé peřím, je na nich jen černá kůže a stejně tak nohy. Sice jsou mírně zohnutí, ale jsou velice rychlí, hbití, chytří, vysoko skáčou, rychle běhají a mají mírně nadprůměrné reflexy. Většinou chodí oblečeni v kápi, zahalující jim tvář a pláštěnce černé barvy. Žijí v poušti, ale často ji opouští a vydávají se do stepí a lesnatých oblastí, kde se usazují a zakládají města.Jejich města jsou velmi rozdílná od měst všech ostatních ras, často zde nacházíme pyramidy a otevřené domy s prostorným dvorem a plochou střechou.Jsou celkem zdatní v metalurgii, ovšem ani zdaleka toliko jako orkové nebo trpaslíci.Často se usazují v městech pouštních trpaslíků, kde jsou schopní napáchat obrovské škody, jsou totiž zdatní kouzelníci a výborní bojovníci, jejichž styl je skoro nemožné napodobit.V ostatních odvětvích řemesla nejsou toliko schopni až na jedno a to je stavařství, kdy je nepřekonají ani trpaslíci a jsou ceněnými architekty, bohužel též zabijáky.Jsou neblaze známí pro své nájemné vrahy a proto se jich ostatní rasy kromě orků, goblinů a skřetů štítí a bojí.
Nejsem s tím spokojen, ale nedokážu určit co tam chybí a co je špatně a chtěl bych vědět váš názor
Abych byl upřímný nevím jestli je zrovna absence osřížího zraku zrovna něco co by mi tam osobně chybělo či nevyhovovalo, každopádně děkuji za reakci
E: Skřetí populace doznala jistých změn
Upravil/a Leneren dne 24.12.2013 16:17
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.