Já nevím jaký bude, ale chci aby byl takový jaký ho udělám
Každopádně neboj Kaš bude určitě mnohem dřív než Lenodûr a pro mě to bude takový seberozvíjecí projekt jak už jsem řekl
Jasně
No, si myslíš, Kaš zatím moc nepokročil Pokročoval by mnohem rychlejš kdybych si uměl zakreslovat... Dneska snad dodělám trpasličí královskej rodokmen a pak zkusím načrtnout rasy... BTW, jestli si neviděl, tady jsou mapy
Geologie + místa osídlení některých ras (s ostatníma je to totiž složitý)
Politická mapa (chybí království co už neexistují, například Esfouref)
EDIT: Poznámka, elfí aliance se nemá jmenovat elfí, musím to pak přepsat.
Upravil/a BadWolf dne 23.12.2013 13:01
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ano, ty tam máš ty věci na který já jsem zapomněl a teď tam už nejdou přidělat - řeky
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Už vím přibližně i co tam bude za národy a rasy a doufám, že tenhle první ostrov budu mít hotový ještě tenhle rok
a pak bych se chtěl zkusit vrhnout na první kontinent Alateas
E: Aha dík za připomenutí hRDLO asi se na to taky vrhnu zítra
Upravil/a Leneren dne 23.12.2013 13:14
Já mám jako kontinent jenom Kaš. Z toho prostého důvodu že ostatní ještě nebyli objeveny. Teda až na Solnou zemi, ta je poblíž Kaše a pochízej z ní lidé a trpaslíci.
Jinak mezi moje rasy patří (od nejstarší po nejmladší): Sgýráskové, Ďaslušové, Žambochové, Bledí, Nocnošové, Lidé, Trpaslíci, "Golemové".
Samozřejmě mám ještě spoustu dalších ras ale ty buď nehrajou takovou roli nebo vymřeli tak jsem se na ně zatím nezaměřoval.
Taky mám vymyšlenou věc ohledně Moromeče ale to nikomu říkat nebudu, mám vymyšlený základy ras a základy větších států/království.
Ještě jsem se nerozhodl jestli budou v mém světě bohové nebo ne a jestli tam budou náboženství či ne...
Mám také vymyšlený základ pro Řád Magie a jakou magii se tam učí.
Též mám vymyšlenou (a dokonce nahraný, páč jsem to dělal v HoMaM 5) jednu starou válku v Prvním Království a nějaký její následky...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.