Musíš se mě zeptat jinak, takhle ti odpovědět nemůžu, protože nevím, na co se přesně ptáš Snad ti to dojde... "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Hm... Pořád nevím, jak odpovědět, aby to odpovídalo realitě Zkus to ještě trošičku upravit "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Tak on se ptal tvá postava JE z... čili odkud pochází. Kdyby se ptal, kde právě pobýváš, myslím, že otázka by spíš měla být tvá postava je V, popř. tvá postava žije/bydlí... apod.
Takže jsi Češka, co se přestěhovala
1) Žiješ tedy teď v Německu?
2) Ve Skandinávii?
3) Rakousku?
4) Švýcarsku?
5) Finsku?
6) Španělsku?
7) Řecku?
8) Chorvatsku?
9) Spojeném království?
10) V Irské republice?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
BINGO Říkala jsem, že je to extrémně lehké. Chtěla jsem tu po těch těžších a dlouhých hádání dát něco jednoduššího Daria je naše nejslavnější tanečnice vůbec "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) Žiješ?
Je ti více jak:
2) 10?
3) 20?
4) 30?
5) 40?
6) 50?
7) 60?
Pocházíš z:
8) Evropy?
9) Ameriky?
10) Asie?"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Žila jsi v:
1) 20. století?
2) 19. století?
3) 18. století?
4) Dřív?
Byla jsi národností:
5) Angličanka?
6) Francouzska?
7) Němka?
8) Češka?
Byla jsi:
9) Vědkyně?
10) Spisovatelka?"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.