6) Je název knihy stejný jako filmu?
7) Je v názvu knihy nějaké jméno?
8) Je autorka knihy ještě živá?
Upravil/a PrincessLeia dne 23.10.2013 17:40
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Knih je pět, autorka žije, název první knihy je stejný jako název filmu, který reflektuje s mírnou rezernou děj první knihy, v názvu žádné knihy není jméno, až na poslední díl, nicméně, nejedná se o jméno, které bychom si my (lidé) běžně dávali (vlastně vůbec). (rada: poud by to pomohlo, jedná se o jméno jednoho boha)
Několik věcí nesouhlasí Ale není tím filmem náhodou Arn? ( Ať mám klid na duši, když odpovíš, ne a já to mohu vyškrtnout ). A nebo není tím filmem Nový život?
Ale na důležité věci jsme se nezeptali:
Odehrává se příběh v:
1) historii?
2) současnosti?
3) budoucnosti?
EDIT: Další tip - jsi Lena z To Love Someone?
Upravil/a PrincessLeia dne 23.10.2013 20:32
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) Je v příběhu hlavních postav více?
2) Nebo jsi jediná "největší" hrdinka příběhu?
3) Figuruje v příběhu i nějaká láska?
4) A jestli ano tak milenecká (mezi mužem a ženou )?
5) Nebo sourozenecká?
6) Nebo mezi rodičem a dítětem?
Už fakt nevím na co se ptát. Snažila jsem se probírat různými seznamy a prd Tohle jde ohledně mě úplně mimo mísu mých filmových zkušeností "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
1) v pravém slova smyslu není, nicméně, jsou postavy, které se táhnou napříč sérií s významným podílem.
2) spíše ne
3) Ano
4) Ano, figuruje zde i nedobrovolná, která se stala a která vyplouvá na povrch a dotváří příběh (1. dílu), dále pak figuruje napříč sérií mezi hl. hrdinkou a jejím přítelem, který ale žije poměrně daleko a v příběhu se angažuje minimálně... (pozn.: je to poměrně nafoukaný advokát)
5) Ne... i když, v určitých případech ano, ale pouze vedlejší linie
6) Ano
Rada: Zkus se juknout na různé seznamy knih, severských.
EDIT: Ne, to těžko, ignoruj otázku
Upravil/a PrincessLeia dne 23.10.2013 22:12
EDIT: Do háje, tam u filmu nevychází rok...
Upravil/a PrincessLeia dne 23.10.2013 22:21
@Mike: 1) Kristina Strandgard?
2) Anna Maria Mella?
3) Sanna Strandgard?
Dílo sedí - Asa Larsson, poslední díl se jmenuje Oběť Molochovi, je to pět knih... Film tedy musí být Solstorm. Takže buďto já, nebo Leia jsme se trefili. Jelikož jsi psal, že nejde o hlavní postavu a ona je tam blonďatá, tak mám ještě naději
EDIT: Hmm, tenhle příspěvek jsem psal příliš dlouho
Jsi říkal, že je to zrzka a ona je blondýna! PODVOD
Leio, zadáváš
Upravil/a nagasadowcz dne 23.10.2013 22:46
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já to našla podle knihy a pak se podívala na špatnou adaptaci Proto ten můj zmatek s rokem Juu, to jsem ráda... Tohle bylo tvrdě odedřené vítězství A na knihy se podívám ráda, díky
Dejte mi minutku...
EDIT: Tak fajn, tohle bude lehké Jsem reálná žijící žena.
Upravil/a PrincessLeia dne 23.10.2013 22:59
Naga: Anu Marii jsem chtěl dát původně, ale říkal jsem si, že by to nikdo nevěděl... Určo oba jukněte na knihy, zaručená vás to bude baviti. Film až tak dobrý není, ale i tak mě bavil.
Oběť Molochovi jsem dočetl asi před měsícem, čte se to úplně samo.
--
Leia:
1) Evropanka
2) Američanka
3) z jiného kontinentu?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.