1) Bylo tvé jméno (číslovku dodám později u těch, u kterých není uvedena) Lev XI.?
2) Pavel V.?
3) Řehoř XV.?
4) Urban VIII.?
5) Inocenc?
6) Alexandr?
7) Nebo Klement?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Proč jsem vybral právě jeho? Protože... má přímý vztah k Čechám, založil totiž dvě české (stále existující) diecéze, a to sice Litoměřickou a Královehradeckou.
@Tasi: 1) Ne.
2 a 3) Mám na mysli konkrétní druh, ale je možno to vztáhnout na více druhů daného podrodu. Je jedno, který z nich uhodnote. Stačí se přiblížit
4) Ne.
@Mike: Ne
Je tvým přirozeným prostředím
1) Voda?
2) Zem?
Upravil/a PrincessLeia dne 11.10.2013 17:21
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
@Tasi: 1) Ano.
2) Ne.
3) Tak to bych neřekl. Ale jistě jsem uctyhodná/ý/é. Tohle je dost subjektivní otázka, mimochodem
@Mike: 1) Ne.
2) Ano, ale vždy se pohybuji v určitých mezích. Nemůžu být např. mikroskopický, ani velký jako panelák.
3) Jak to myslíš? Jako jestli je to rozšířené CELOSVĚTOVĚ? Pak by byla odpověď NE.
Fakt Nago? Já už si začínala být jistá, že budeš tabák virginský
Fajn, takže dřevina.
Vzhledem k tomu, že nejsi jedno ani dvouděložná, předpokládám, že patříš mezi nahosemenné.
1) Pěstuješ se v ČR běžně jako okrasná rostlina?
2) Jsi sekvoj?
3) Jsi jehličnan?
4) Jsi cykasa?
5) Má z tebe člověk nějaký užitek mimo klasické použití dřeva na nábytek a papír?
6) Mohlo se s tebou setkat Megatherium?
Googli šmudlo
Upravil/a Tasemnice dne 12.10.2013 00:33
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.