Whirt: Možná se ožral a usnul spánkem který trval 20 dnů a poté se probudil a myslel si že to bylo 20 minut
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Tasemnice: Fotku
4fan: Tak jsem opožděně k svátku dostal balíček 2 Worlds jež obsahuje Two Worlds Epic Edition, Two Worlds 2 + nějáký DLC.
METTALIC napsal:
4fan: Tak jsem opožděně k svátku dostal balíček 2 Worlds jež obsahuje Two Worlds Epic Edition, Two Worlds 2 + nějáký DLC.
Ty se máš, já k svátku většinou dostanu hořkou čokošku (ne že bych si stěžovala... )
METTALIC napsal:
Ty se máš, já k svátku většinou dostanu hořkou čokošku (ne že bych si stěžovala... )
Hele taky bych si dal
Taková spíš dámská velikost, takže s tím snad nikomu neuseknu hlavu
Len: To nevím, já tam bydlím teprve týden, ale v naší partě to běžné je
Ligos: Néé, já si jí pořídila z rize praktických důvodů Čas od času s tím vysekáváme porosty invazních rostlin, abychom udělali prostor původním druhům a tak podobně.
Tasemnice: To nejde než podporovat, žen s mačetou je v naší zemi málo ! Jen abys ji používala fakt na ten porost a max. na výhružky, v base asi není internetový připojení
Len: Kukri máme doma, ale to se počítá mezi mačety? Porost by se s tím sekal dost blbě - i když na sekání lidí je kukri snad nejlepší
(teď se mě začnete bát, co ?)
Upravil/a BadWolf dne 05.10.2013 19:45
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.