Zdravím.
Rada ? - Pomoc ? - Navigace ? Dostala jsem se až do knihovny,kde mi mají dát svitek k přečtení.Než jsem se posadila,uložila jsem hru.Když jsem se posadila,přinesli mi svitek,já ji vzala a hned mě napadli...Budiž,s tím jsem počítala.Problém nastal,že se z té židle nemůžu postavit.Jeden slepec je mrtvý,protože mám prsteny i štít na odražení poškození a kouzel.No sedím tam jak přilepená a nemůžu se pohnout.
Má někdo nějakou radu,prosím?
Upravil/a evana dne 14.09.2013 12:17
Děkuji za návrh,ale bohužel - když jsem zadala pouze "player.coc." ,tak mi to napsalo,že ro není správne.Když jsem pak vyhledávala knihovnu v imperial city,tak jsem nic takového nenašla.Protože jsem úplný analfabet na angličtinu,tak ta chyba může být i u mě.V každém případě děkuji.Snad se najde někdo kdo to dokáže vysvětlit i mně jako negramotovy.
Opět a zas děkuji - zadala jsem co jsi mi poradil,dostala jsem se do baráku,ale stojím jak trdlo a nedokážu se pohnout.Vzdávám to!Nemám už na to nervy - nebudu to už hrát,ale Tobě mockrát děkuji.
Děkuji - zkoušela jsem to snad stokrát,pak manžel taky v domnění,že jsem někde udělala chybu - nakonec to vzdal a já se pokusila požádat o radu.No nic z toho mi nejde - ani to načtení...Než bych se pomstila počítači - letěl by z okna - tak si najdu nějakou jinou hru.Hezký den.
Eh, promiň, dal jsem to tam já, nevěděl jsem, kam jinam to dát. A kromě toho, dotaz jsem zodpověděl, jen řešení tazateli nepomohlo, ale jinak to pomoct může. :/
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.